Celebrity News

TRUDNA supruga Zorana Kesića blista, porodična prijateljica objavila fotografiju: Stomak joj divno stoji (FOTO)

Supruga Zorana Kesića posvećena je majka dvojice sinova

TRUDNA supruga Zorana Kesića blista, porodična prijateljica objavila fotografiju: Stomak joj divno stoji (FOTO)

Supruga Zorana Kesića, kostimografkinja Ivana ne voli da se eksponira previše te se retko pojavljuje na javnim dešavanjima sa duhovitim voditeljem. Poznato je da Zoran i Ivana imaju dva sina, Andreja i Vanju, ali detalje iz porodičnog života brižljivo čuvaju od radoznalih pogleda.

Srećni, skladni i sa istim osećajem za porodične vrednosti njih dvoje odgajaju svoja dva dečaka, pa ne čudi veliko interesovanje medija da zavire među njihova četiri zida.

Vest da je supruga Zorana Kesića trudna privukla je veliku pažnju i svi se pitaju kada će njihov dom postati bogatiji za još jednog člana. Mnogima omiljeni voditelj u zagrljaju svog prvenca pozirao je sa prelepom trudnicom ne skidavši osmeh sa lica.

Pročitajte: Supruga je užasnuta njegovim postupkom - Ozbiljna kriza u braku Zorana Kesića (FOTO)

Instagram printscreen

 

Porodična fotografija na kojoj je Ivana u poodmakloj trudnoći napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama, međutim ubrzo je svima postalo jasno da je slika nastala iz vremena njene druge trudnoće gde je tada tročlana porodica željno iščekivala pojačanje.

Ivana i Zoran njenu trudnoću kao ni venčanje nisu eksponirali u medijima, a kasnije to nisu činili ni kada je reč o njihom braku.

Komentari (0)

Loading