Celebrity News

Supruga je užasnuta njegovim postupkom: Ozbiljna kriza u braku Zorana Kesića (FOTO)

Supruga Zorana Kesića najveći je kritičar komičara

Supruga je užasnuta njegovim postupkom: Ozbiljna kriza u braku Zorana Kesića (FOTO)

Vrlo retko supruga Zorana Kesića izložena je fotoreporterima, čak i tada vrlo stidljivo pozira iako se o njenoj lepotim naširoko govori. Jednostavno to nije njena šoljica čaja.

Pročitajte: Kakve noge gospođa ima! Fotografija supruge Zorana Kesića na plaži kruži internetom, njegov komentar će vas iznenaditi

Facebook

 

U tom pogledu potpuno je različita od voditelja koji je ekstrovertna ličnost i stalno traži zabavu i pažnju. Upravo to što razlikuje bračne partnere, koji ove godine beleže devetu godinu zajedničkog života, pravi istovremeno i razdor među njima, što je voditelji i autor emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" i sam nedavno potvrdio.

- Sklon sam pravljenju šoua i u običnim situacijama na užas moje žene koja nije iz te branše. Moja žena je iz umetničke branše kostimograf je, ne voli da se eksponira kao ja, a ja ponekada zaista uživam da napravim scenu na običnom mestu, na ulici, u kafani da privučem pažnju da napravim događaj a onda često i preterujem u tome često izgovaram nešto što ne bih izgovorio u emisijima, neke vulgarne, banalne šale seksističke, šovinističke koje i jesu za kafanu i to moju ženu užasava. Onda moram da se vratim kući i onda imamo ozbiljan intervju ona i ja - kazao je Kesić.

Pročitajte: Drži je čvrsto za ruku: Uhvatili smo Oliveru Kovačević nasmejanu sa POZNATIM KOLEGOM, svi se pitaju JEDNO (FOTO)

ATA Images

 

Komentari (0)

Loading