Celebrity News

Ljudi, tako je MORALO BITI... Petar Grašo otkrio RAZLOG RASTANKA od Hane i bebe

Petar Grašo i Hana Huljić izazivaju veliku medijsku pompu

Ljudi, tako je MORALO BITI... Petar Grašo otkrio RAZLOG RASTANKA od Hane i bebe

Muzičar Petar GrašoHana Huljić venčali su se februara ove godine u Splitu, a pre nešto više od mesec dana postali su roditelji devojčice Albe. Iako se trude da svoj privatni život koliko god je moguće zadrže za sebe, interesovanje javnosti ne jenjava.

Sada je pevač za hrvatske medije otvorio dušu te otkrio kako se snašao u novim životnim ulogama oca i supruga, a priznao je i da zbog gustog rasporeda koncerata tokom čitavog leta, ne stiže da sa porodicom provede onoliko vremena koliko bi želeo. Na pitanje kako sve postiže i da li ga pretrpan raspored iscrpljuje, rekao je:

Pročitajte: Karma je čudo - Petar Grašo OSTAVIO Hanu na dan izlaska bebe iz porodilišta! Pogledajte prve fotografije slomljene mlade mame s bebom

Instagram

 

- Menjanje gradova, broj kilometara i sve ono što moraš proći da bi se popeo na binu zna biti jako iscrpljujuće. Hvala Bogu, imam dovoljno vremena da se mogu oporaviti na mestima gde se osećam dobro, a to su uvek moja kuća, more, prijatelji i ribolov. Koliko god bio umoran, kada izađem na binu i vidim ljude ispred sebe, nov sam i uživam u svakom minutu - ispričao je Grašo koji slobodnog vremena ima jako malo, ali se trudi da svaki trenutak provede u porodičnoj atmosferi:

 - Zajedno provodimo manje vremena nego što bih hteo jer je ova sezona zaista pretrpana koncertima koji su dogovoreni prošle godine i prebačeni su za ovo leto zbog korone. Baš zbog toga su mi trenuci sa porodicom još dragoceniji. Srećan sam što sam blagosloven ulogom roditelja.

Pročitajte: U danima kada je trebalo da budu najsrećniji - Najtužnije vesti iz porodice Petra Graša, menadžerka sve potvrdila (FOTO)

Promo

 

Regionalna zvezda kao što je Petar Grašo neprestano je pod lupom javnosti posebno nakon venčanja i dolaska bebe, a kako se nosi sa pritiskom popularnosti i da li nakon svega poželi anonimnost, pevač je rekao za hrvatski "Story":

- Anonimnost je kategorija s kojom sam se pozdravio pre 25 godina kada sam uzeo mikrofon u ruke. Naučiš živeti sa činjenicom da te svi znaju dok šetaš ili barem misle da te znaju. Ne smeta mi to, ljudi ti prilaze, vole te i imaju potrebu podeliti nešto što ih vezuje uz moju muziku. Volim ljude i nikad nisam imao nijedno loše iskustvo. Hana je takođe odrasla u porodici koja je pod medijskom lupom, a po prirodi je povučena osoba. Zanimanje medija za našu vezu i dalje je ogromno, no trudimo se koliko možemo ne biti involvirani u to i živeti što je moguće dalje od tabloida. Tri četvrtine mog života su javni i vezani za medije i puno ljudi, ovu poslednju četvrtinu čuvam za sebe i ne delim je sa svakim.

Komentari (0)

Loading