Celebrity News

Skandal: UHAPŠENA Severina zbog fizičkog nasilja nad sestrom Marijanom

Hapšenje Severine vest je koja je šokirala javnost

Skandal: UHAPŠENA Severina zbog fizičkog nasilja nad sestrom Marijanom

Hapšenje Severine Vučković usledilo je od strane zagrebačke policije u utorak oko podneva kako saznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Neprimerena prepirka u splitskom domu majke poznate pevačice povod je raspisivanju potrage koju je prijavila sestra Marijana sa tvrdnjama da se pevačica navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu.

Pročitajte: Prilično bizarno - Evo šta je Milan Popović poklonio Igoru Kojiću za rođendan na koji je tajno došao (FOTO)

Instagram

 

Pevačica je na kraju otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu odakle se, nakon ukazane lekarske pomoći zbog lakših povreda, obratila za pomoć policiji. Zadobila je niz podliva na glavi i leđima, a na telu su joj lekari uočili i posekotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pevačicom, a na temelju koje je Severina s razmakom od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, "skinuta" na zagrebačkom aerodromu.

Na putu do policijske stanice po mestu stanovanja, kako bi dala iskaz policiji i svoje viđenje incidenta zbog kojeg joj "preti" prijava, obratila se za pomoć svom advokatu Mati Matiću, ne ulazeći u detalje zbog kojih se našla opet pod lupom.

Advokat Matić je za Jutarnji potvrdio hapšenje kazavši tek da je Severina u međuvremenu puštena i da će postupak ići redovnim putem i da "nema potrebe za svom tom predstavom koja za sobom povlači i druge stvari poput pretresa doma kao da je najveći kriminalac u pitanju".

Komentari (0)

Loading