Celebrity News

Crni Igore… Severinu Kojić BRUTALNO PONIZIO I IZDAO, udario gde je najviše boli… Ovo su svi detalji

Severina Vučković izdaju će teško podneti

Crni Igore… Severinu Kojić BRUTALNO PONIZIO I IZDAO, udario gde je najviše boli… Ovo su svi detalji

Nije se nadala Severina Vučković da će se njeni bivši urotiti protiv nje, a po svemu sudeći taj scenario joj sledi. Po pisanju Story.hr pevačicin nekadašnji emotivni partner Milan Popović, sa kojim ima sina Aleksandara i njen bivši suprug Igor Kojić zakopali su ratne sekire. Nakon svih uvreda, povlačenja po sudovima sin pevača folk muzike Dragana Kojića Kebe i bogati biznismen navodno su pronašli zajednički jezik i ne samo da su odlučili da se više po medijima ne raspravljaju, već su se i sprijateljili.

Pročitajte: Da li je bolji frajer od Igora? Severina blista u zagrljaju OVOG POZNATOG muškarca (FOTO)

Story arhiva

 

Niko nije siguran kog datuma se prijateljstvo nekadašnjih ljutih protivnika rodilo, da li se dogodilo odmah po Igorovom i Severininom razlazu ili nešto kasnije, ono što je, po tvrdnjama hrvatskog poratla poznato jeste da su pevačicini bivši počeli da praktikuju kućne posete. Tako je nedavno Milan sa jedanaestogodišnjim sinom prisustvovao proslavi Igorovog 35. rođendana, koji je on organizovao na imanju svoga dede, u selu nadomak Loznice. 

Pročitajte:Keba besan Severinu krivi za sve! Igor Kojić beži iz porodičnog doma, OVO su razlozi porodičnog razdora

 

 

Iako detalje žurke niti jedan od dvojice Severininih bivših nije sa pratiocima na društvenim mrežama podelio, jedna rečenica ih je odala, a svedoči tome da su te večeri bili skupa. Naime, par dana nakon slavlja Igor je na "Instagram" profil okačio fotografiju iz teretane a ispod nje komentar: Zima dolazi, što je ubrzo napisao i Milan, u opisu slike saobraćajnog znaka na kom piše Popovići- Kojići.

Pročitajte: Baš se vidi: Severina se ugojila, ovim pokušala da prikrije višak kilograma (foto)

 

 

Svi se pitaju da li je ovo znak zbog kojeg Severina treba da bude zabrinuta, budući da sledi suđenje na kom će mladi Kojić svedočiti. 

 

Komentari (0)

Loading