Celebrity News

MRZE SE, ali liče jedna na drugu! Ovo je Severinina sestra Marijana zbog koje je danas uhapšena (FOTO)

Sestra Severine Vučković prijavila ju je za nasilje

MRZE SE, ali liče jedna na drugu! Ovo je Severinina sestra Marijana zbog koje je danas uhapšena (FOTO)

Sestra Severine Vučković, Marijana sa kojom je imala navodni sukob, ali i fizički okršaj podnela je prijavu protiv pevačice za nanošenje telesnih povreda. Po pisanjima hrvatskih24 sata, u porodičnom domu ne cvetaju ruže, a Severina je u sukobu sa sestrom Marijanom kojoj navodno brani da viđa njihovu majku Anu.

Sa starijom sestrom Marijanom Vučković-Popović, koja je novinarka i živi u Beogradu, do nedavno je bila u odličnim odnosima ali je naglo došlo do zahlađenja, dok s drugom starijom sestrom Zdenkom, koja živi u Turnju kod Zadra, već dugo ne razgovara.

Pročitajte: Njihova svađa je SLOMILA SRCE majci - Pogledajte kako izgleda Severinina rođena sestra Marijana sa kojom ne razgovara, da li vam liče? (FOTO)

Milovan Knezević

 

Pisalo se kako pevačicina majka živi sa njom zbog zdravstvenih problema, a Marijana se žalila kako ne može da uspostavi komunikaciju s majkom Anom, te da nema ni uvid u njeno zdravstveno stanje i sve to, navodno, zbog Severine. Takođe Marijana je okrivila Vučkovićevu i za loš odnos sa svojom ćerkom Miom, koja je tokom studija stanovala kod Severine i njih dve imaju odličnu komunikaciju što ne skriva ni na društvenim mrežama.

Severina za sve ovo vreme nikad nije iznosila prljav veš niti je govorila bilo šta o odnosu sa svojim sestrama dok je Marijana jednom prilikom progovorila o pevačici:

- Severina i ja nismo sličnih karaktera ni razmišljanja. Zašto bismo bile? Ali ono što duboko verujem jeste da imamo isto vaspitanje i da istinski nemamo te duboko ukorenjene nacionalističke poglede u odnosu na našu okolinu - rekla je ona u jednom intervjuu za "Pink.rs" .

 

Komentari (0)

Loading