Celebrity News

Verica mora da prihvati Marijinu devojku: Saša Vidić otkrio šta se dešava u odnosima poznate majke i ćerke

Komentari Saše Vidića nikog ne ostavljaju ravnodušnim

Verica mora da prihvati Marijinu devojku: Saša Vidić otkrio šta se dešava u odnosima poznate majke i ćerke

Pevačica Marija Šerifović glavna je tema ovih dana nakon što je na mrežama isplivao video snimak incidenta koji se odigrao u Beogradu. Naime, na snimku se moglo videti kako se ona žargonski izražava i udara pesnicom u automobil, a kako su pojedini mediji preneli, razlog je pevačicina ljubomora. Imajući u vidu da su komentari Saše Vidića uvek interesantni i beskrajno duhoviti, a kreator je jedan od retkih koji bez dlake na jeziku kaže sve što misli o aktuelnim temama, on je svoje viđenje izneo i povodom ovog događaja.

Pročitajte: Fotografija Marije i Verice Šerifović sa mora srušila internet - Evo kako majka i ćerka izgledaju na plaži

Instagram

 

Pored svojih vokalnih sposobnosti, Marija intrigira javnost i svojim privatnim životom i svi bi da zavire u njenu spavaću sobu, pogotovo nakon priznanja da je privlače osobe istog pola te su je u javnosti neretko povezivali sa Džejlom Ramović, kojoj je bila mentor u "Zvezdama Granda". Sada je Saša koji otvoreno govori o svim dešavanjima na estradi izneo svoj stav o pomenutom Marijinom ispadu prilikom kog je slomila ruku, a za koji su tabloidi zlonamerno pisali da je posledica svađe sa devojkom.

Pročitajte: Saša Vidić otkrio da su se Jelena i Duško RAZVELI UZ ŠAMARE, ona se oglasila na Instagramu (FOTO)

Instagram

 

- Ne mislim da to ima veze sa partnerstvom, nije ona sirotinja pa da to rešava na ulici, Mara je legenda, ja je baš, baš volim - kaže Vidić koji se osvrnuo i na spekulacije o Marijinom odnosu sa mladom zvezdom u usponu Džejlom. 

- Jooj, to je teško za komentarisanje. Pa, Mara je zaslužila finu devojku, emancipovanu i to je sve što ću da kažem - dvosmislen je bio modni znalac u izjavi za "Svet", a s obzirom na to da je sa Marijom u odličnim odnosima te je jako poštuje i voli, postavlja se pitanje da li je upućen u njen emotivni status koji mu ne pada na pamet da nam otkrije.

- Što se Verice tiče, dok Marija donosi toliki novac u kuću, mislim da nema pravo da se za bilo šta žali i da mora da prihvati njene životni izbor. Kad ona bude donosila pare kao što ih Marija donosi, onda možda i može da se žali - rekao je Vidić.

 

Komentari (1)

Loading
Cvecka

14:15 02.09.2022

Sasine komentare obozavam ali ja bih rekla da. Marija zivi od Vericinih honorara. Nigde se ne zaradjuje kao na ciganskim svadbama.