Celebrity News

Pobedila pljusak: Zorica Brunclik u Subotici oborila rekord u poseti

Koncert Zorice Brunclik - spektakl za pamćenje

Pobedila pljusak: Zorica Brunclik u Subotici oborila rekord u poseti

Ni sivi oblaci, ni kiša koja se čitavog popodneva sručila na Srbiju, nisu sprečili više od deset hiljada stanovnika Subotice da dođu i prisustvuju koncertu Zorice Brunclik na centralnom gradskom trgu i tako obore rekord u poseti.

Andrej Imrić

 
 

Najtiražnija pevačica u istoriji domaće diskografije bila je specijalni gost na proslavi "Dana grada", i tom prilikom priredila je muzički spektakl za pamćenje. Uz pratnju maestra Kemiša, folk diva otpevala je sve hitove koji su obeležili njenu gotovo pet decenija dugu karijeru i dovela atmosferu do usijanja već od prvih taktova.

Privatna Arhiva

 

- Ovoga leta imala sam mnogo prilike da se na koncertima družim sa publikom širom regiona, i zaista sam oduševljena što je svuda, kao i u Subotici, publika fantastično raspoložena i što pevaju uglas sa mnom. To pokazuje da kvalitetne pesme sa vremenom mogu samo da dobijaju, a ja sam srećna i blagoslovena što takvih imam mnogo u svom repertoaru. Hvala svima koji su došli uprkos neuobičajeno hladnom vremenu za ovo doba godine, a ja sam dala sve od sebe da im se odužim na toj podršci svojom pesmom - rekla je Brunclikova, čiji koncert je završen velelepnim vatrometom. 

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading