Moda

Šta će reći Zorica i Kemiš? Ćerka Zlata pozirala u porodičnom domu, pa otkrila više nego što je smela (FOTO)

Ćerka Zorice i Kemiša u nikad provokativnijem izdanju

Šta će reći Zorica i Kemiš? Ćerka Zlata pozirala u porodičnom domu, pa otkrila više nego što je smela (FOTO)

Zlata Aranđelović, od pre par godina Vujanović, ćerka Zorice i Kemiša ima tri profesije i svaku od njih odlično radi, bar tako tvrde njeni klijenti. Najmlađa članica porodice Brunclik-Aranđelović bavi se šminkanjem, radi i kao stilista, dok je uporedo i influenserka.

Pročitajte: Jedina fotografija iz detinjstva: Da li ćete prepoznati Zoricu Brunclik u školskoj klupi? (FOTO)

 

 

Svakodnevno, kako joj profesija nalaže, ona sa pratiocima deli fotografije, najpre svojih radova, a zatim i detalje iz najnovijeg doma, koji je opremila sa suprugom Milošem Vujanovićem, pa i onog iz kog je potekla.

Pročitajte: I u bajkama ima LOŠIH KRAJEVA: OVA PEVAČICA je kriva za OZBILJNE PROBLEME u braku Zorice i Kemiša (FOTO)

 

 

Ćerka Zorice i Kemiša gotovo čitavo leto voli da je kraj roditelja u njihovoj vili u Krnjači, budući da su je oni opremili vrlo luksuzno imaju i bazen, a i za unuke su uredili deo za igranje. Oko bazena čitava porodica tokom sunčanih dana se okuplja, a Zlata koristi priliku da upravo na tom mestu napravi neke od najlepših letnjih fotografija.

Pročitajte: Ćutali su 37 godina: Zorica i Kemiš otkrili veliku tajnu, ovo je Nina Aranđelović

 

 

Pre par dana ona je jednu od najnovijih slika u smelom kupaćem kostimu različitih nijansi plave podelila s javnošću. Provokativno izdanje ćerke Zorice i Kemiša podelilo je njene pratioce, te dok su neki tvrdili da odlično izgleda, da joj kostim lepo stoji, bilo je i onih koji su konstatovali da je za njihov ukus malo previše otkrila, a pojedini su se i ozbiljno zabrinuli šta će na ovaj Zlatin stajling reći mama i tata. 

Komentari (0)

Loading