Celebrity News

Ponosno pred svima: Udovica Nebojše Glogovca došla na premijeru i NIJE BILA SAMA (FOTO)

Autor: | 04/09/2022

Udovica Nebojše Glogovca retko se pojavljuje u javnosti

Ponosno pred svima: Udovica Nebojše Glogovca došla na premijeru i NIJE BILA SAMA (FOTO)

Sinoć je u Beogradskom dramskom pozorištu premijerno izvedena predstava Lenke Udovički "Tramvaj zvani želja" a to je bila prilika da se neka poznata lica pojave ne samo na sceni već i u publici. Čini se da je posebnu pažnju izazvala udovica Nebojše Glogovca koja se inače retko pojavljuje u javnosti i uvek traži dobar povod za to. Milica Glogovac nije mogla da propusti premijeru u kojoj su učestvovali mnogi Nebojšini i njeni prijatelji pa je stigla na ovaj događaj u pratnji prijateljice.

Ata Images

 

Udovica Nebojše Glogovca bila je tokom čitave večeri nasmejana i pozirala je okupljenim fotoreporterima a kasnije se u foajeu pozorišta družila sa dragim ljudima. Milica se bavi novinarskim poslom ali i povremenim PR aktivnostima u kojima je "frilenserka". Ona je bila deo tima iza kamere tokom snimanja rijalitija "Survivor" pa se na njenom telu još uvek primećuju tragovi višemesečnog boravka u Dominikanskoj republici.

Pročitajte: Sve se srušilo kad je Nebojša otišao... Evo kakav odnos Milica Glogovac danas ima sa roditeljima svog pokojnog muža

Ata Images

 

Udovica Nebojše Glogovca nastavila je sa životom posle smrti njenog slavnog supruga a najviše je okrenuta podizanju njihove ćerke Sunčice.

- Važno mi je da ćerki odnegujem tu životnu radost, jer je i meni bilo važno da je sačuvam. Zato mi je najveći zadatak da se ona vesela budi i da se raduje svakom novom danu. Sunčica je dete puno ljubavi, pametna je i darovita, stoga mogu biti samo srećna i ponosna zbog toga u kakvo dete raste, a nedavno je napunila pet godina - rekla je Milica koja i dan-danas uz sebe ima podršku Nebojšine porodice.

Komentari (0)

Loading