Celebrity News

Vesna Zmijanac ponovo u zagrljaju bivšeg muža: Nikolija plače od sreće (FOTO)

Autor: | 05/09/2022

Bivši muž Vesne Zmijanac ne voli da se pojavljuje u javnosti

Vesna Zmijanac ponovo u zagrljaju bivšeg muža: Nikolija plače od sreće (FOTO)

Pevačica Vesna Zmijanac svojevremeno je važila za veliku zavodnicu i fatalnu ženu, a njen privatni život i danas intrigira javnost. Imajući u vidu da je ćerka krenula majčinim stopama te godinama unazad gradi uspešnu karijeru u svetu muzike, Nikolija takođe privlači veliku pažnju, međutim njen otac, bivši muž Vesne Zmijanac gotovo nikada se ne pojavljuje u medijima.

Doktor ekonomskih nauka Vlada Jovanović, sa kojim je 1989. godine dobila ćerku Nikoliju svojevremeno je radio kao šef marketinga RTS-a, poznato je i da je zbog ljubavi prema Vesni koja je tada uživala u velikoj popularnosti, odlučio da njen spot bude predstavljen u najgledanijoj informativnoj emisiji - "Dnevniku".

Bivši muž Vesne Zmijanac nikada nije želeo da se javno eksponira, a devedesetih ga je pratio glas šarmera i moćnog čoveka te mnogi komentarišu kako je lepa Nikolija od oba roditelja nasledila lepotu i harizmu. 

Pročitajte: Trljaćete oči! Crveni bikini, potpuno mokra - Ovako izgleda Vesna Zmijanac na plaži (FOTO)

Instagram screenshot

 

Porodične fotografije iz perioda ljubavi Vesne Zmijanac i Vlade Jovanovića koje ovih dana kruže društvenim mrežama izazvale su veliku pažnju javnosti i niko nije ostao imun na činjenicu koliko su bili lep i skladan par.

Pročitajte: Dugo je krila ovu tajnu - Vesna Zmijanac progovorila o staroj ljubavi sa ovim velikim MOĆNIKOM, kraj ljubavi je bio bolan

Instagram screenshot

 

Da su se ludo voleli možemo videti na fotografijama na kojima njih dvoje poziraju mladi, srećni i zaljubljeni uz Nikoliju koja je na svet došla kao plod velike ljubavi, a nakon kraha braka ostala je najlepša uspomena te ljubavi i spona koja će ih vezivati do kraja života.

Kada su se emocije ugasile, svako je krenuo na svoju stranu, Vlada se ponovo oženio i u srećnom je braku iz kog ima ćerku Teodoru i sina Luku, dok za razliku od njega Vesna ističe kako joj samački život prija. 

 

Komentari (1)

Loading
Goxy

22:24 05.09.2022

Nikakav problem, samo neka vrati sve pare koje kao "velika zvezda" duguje RTS-u na ime plata koje je dobila "radeci" u toj kuci, a gde se nije pojavljivala godinama. Da podsetim, kada je doslo do smene vlasti '2000, izasla je na studio B da pljuje tu istu RTS, odakle je uzimala pare. Naravno, Vucelic je sve to njoj namestio, a skinuo je sa platnog spiska pokojni Tijanic.