Celebrity News

Zar je moguće da su se Relja i Nikolija venčali a da Vesnu nisu obavestili? Pevačica blista u belom, a na noge je obula OVO (FOTO)

Venčali se Nikolija Jovanović i Relja Popović spekuliše se već neko vreme

Zar je moguće da su se Relja i Nikolija venčali a da Vesnu nisu obavestili? Pevačica blista u belom, a na noge je obula OVO (FOTO)

Naslovi "Venčali se Nikolija Jovanović i Relja Popović", koji već neko vreme kruže portalima, ubedili su javnost da su emotivni partneri uprkos verovanju da brak nije za njih ipak stali na ludi kamen. Ove spekulacije nisu se, međutim, rodile bez osnova.

Pročitajte: Sa njim je harala po grčkim klubovima - Pre Relje Nikolija se zabavljala sa ovim tamnoputim lepotanom, evo zašto o njemu ne priča (FOTO)

youtube printscreen

 

Nastale su na osnovu jedne fotografije pevačice u beloj haljini, koja neverovatno podseća na venčanicu, baš onakvu kakvu bi, po mišljenju mnogih, Nikolija za svoje venčanje obukla. Kada se slika bolje pogleda vidi se da je proizvod jednog od spotova Jovanovićeve, te da nema mnogo veze sa onim što su mnogi odmah posumnjali, ipak ne možemo fanove estradnog para kriviti što su se pre vremena obradovali.

Pročitajte: Porodična fotografija krije TAJNU: Vesna sa malom Nikolijom u trenucima kada se PORODICA RASPADALA! Da li biste ih prepoznali?

youtube printscreen

 

Venčali se Nikolija Jovanović i Relja Popović vest je koja se nestrpljivo godinama unazad iščekuje, najsrećnija tim povodom verovatno bi bila pevačicina majka Vesna Zmijanac, kojoj nije jasno zašto par koji ima dve ćerke Hanu i Reu odbija da se zavetuje na večnu ljubav.

Pročitajte: Jedna korekcija na licu učinila Nikoliju Jovanović neprepoznatljivom (foto)

youtube printscreen

 

Jednako srećni bili bi i obožavaoci para, kao i oni najmlađi fanovi njihove muzike kojima su pevač i pevačica uzori.

Komentari (0)

Loading