Celebrity News

Porodila se Adriana Lima, sinu dala retko ime! Porodica Jarić čestitala, a Markova reakcija sve zbunila (FOTO)

Bivša supruga Marka Jarića na svet je donela dečaka

Porodila se Adriana Lima, sinu dala retko ime! Porodica Jarić čestitala, a Markova reakcija sve zbunila (FOTO)

Supermodel i bivša supruga Marka Jarića po treći put se ostvarila u ulozi majke i na svet donela zdravog dečaka. Svom izabraniku Andreu Lemersu manekenka je podarila najlepši poklon, a ovu srećnu vest Adriana Lima je potvrdila na svom "Instagram" nalogu objavivši preslatku fotografiju te raznežila milionski auditorijum koji je prati.

Pročitajte: Ćerke Marka Jarića i Adriane Lime sad su velike devojke, pogledajte prizor iz doma koji će vas iznenaditi! (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

- Cijan je boja između zelene i plave na vidljivom spektru svetlosti. Cijan je boja vode Bora Bore i Maldiva, mesta na koja naša porodica želi da ode. Cijan je sada naša omiljena boja, boja očiju našeg dečaka. Dobrodošao u naš svet, Cyan Lima Lemmers - napisala je Adrijana i sa celim svetom podelila neobično ime koje su nadenuli dečaku.

Pročitajte: Trudnoća ju je skroz izmenila - Adriana Lima se pojavila u Kanu, ali svi gledaju u njeno lice (FOTO)

Guliver Getty Images

 

Bivšoj srpskoj snajki ovo je treće dete, dok je njenom izabraniku prvo,a dve devojčice dvanaestogodišnju Valentinu i devetogodišnju Sienu dobila je sa košarkašem Markom Jarićem od koga se razvela 2019. godine nakon sedam godina braka. I nakon kraha braka košarkaš i top model ostali su, za dobrobit ćerki u odličnim odnosima, a da Marko deli sreću sa svojom bivšom dragom dokaz su i čestitke koje je uputio svojim naslednicama koje su danas bogatije za mlađeg brata.

Brazilska lepotica na društvenoj mreži "Tik-Tok" objavila je da je u blagoslovenom stanju, a ubrzo nakon toga otkrila je da im stiže dečak. Pre Andrea bila je u vezi sa turskim piscem Metinom Harom, a nakon toga se o njenim romansama ništa nije znalo sve do kraja prošle godine kada je priznala da je ponovno zaljubljena.

Komentari (0)

Loading