Celebrity News

Nakon velike sreće, tuga zakucala na vrata porodičnog doma! Tonči Huljić neutešan podelio tragične vesti (FOTO)

Neutešan Tonči Huljić objavio emotivnu poruku

Nakon velike sreće, tuga zakucala na vrata porodičnog doma! Tonči Huljić neutešan podelio tragične vesti (FOTO)

Nije prošlo ni punih dva meseca otkako je porodica Huljić podelila najradosniju vest da su postali bogatiji za još jednog člana, malenu Albu, koju je na svet donela supruga Petra Graša, Hana, u njihov dom stigle su tragične vesti i uzdrmale ih do temelja, a neutešan Tonči Huljić nije skrivao emocije.

Naime, hrvatski muzičar, tekstopisac i producent suočio se sa velikim gubitkom, te se dirljivim rečima na društvenim mrežama oprostio od prijatelja i saradnika Dušana Vasića koji je nažalost preminuo.

Pročitajte: Supruga Tončija Huljića kojoj duguje sve - Da nije nje nikad se ne bi oženio (FOTO)

 

 

- Ova slika više nikada neće biti kompletna. Nažalost, juče je otišao moj prijatelj i saradnik Dušan Vasić. Kreirao je moj zvuk Madre Badesse i netom snimljenog duplog CD instrumentalnog crossover materijala.. Bio je zadužen za programiranje i kreiranje ritam sekcije velikog broja mojih pesama za Grašu i Rozgu. Hvala ti za prijateljstvo i muziku. Falićeš mi isto kao i član porodice. Volimo te i čuvamo u duši, srcu i pesmama - napisao je Tonči ne skrivajući tugu uz zajedničku fotografiju sa prijateljem.

 

Komentari (0)

Loading