Celebrity News

Srce im je bilo SLOMLJENO zbog RAZVODA roditelja: Jelena Jovičić pokazala sina i ćerku, procenite da li liče na nju (FOTO)

Deca Jelene Jovičić njena su najveća snaga

Srce im je bilo SLOMLJENO zbog RAZVODA roditelja: Jelena Jovičić pokazala sina i ćerku, procenite da li liče na nju (FOTO)

Jakov Simovic

Glumica hrabrim koracima korača kroz život nakon dva emotivna kraha kroz koje je prošla, a pored snage koju je nalazila na daskama koje život znače ona priznaje da joj najviše prija uloga majke. Deca Jelene Jovičić daju joj najjači vetar u leđa i snagu da pregura sve teške momente i životne izazove, a da je super mama koja se neumorno trudi da im ulepša svaki trenutak, možemo zaključiti iz njenih objava koje sa pratiocima deli na društvenim mrežama.

- Nema te sile, te osobe, tog posla i tih para koji mogu nadomestiti ljubav između roditelja i njihove dece. To je Bog tako uredio, da i onaj ko u Boga ne veruje, to i oseća i zna. E sad pošto to znamo, treba poređati prioritete. Dakle prvo deca i porodica, dom i u domu ljubav i poštovanje, pa onda sve ostalo, potpuno nebitno kojim redosledom, kako kome odgovara - stavila je Jelena kao opis fotografije svojih naslednika uz nezaobilazno srce. 

Pročitajte: Brak se raspao u paramparčad! Nikad viđene fotografije sa prvog venčanja Jelene Jovičić, mladoženja moćan, kuma SLAVNA GLUMICA (FOTO)

 

 

Preslatki mališani u šarenim odevnim kombinacijama i sa zadovoljnim osmesima na licima, pobrali su brojne simpatije korisnika društvenih mreža, a Jelena je još jednom stavila do znanja da joj je porodica iznad svega

Talentovana glumica je veliku prašinu u javnosti podigla kada je stavila tačku na svoj drugi brak koji je trajao 7 godina, a u više navrata isticala je da su osim nje koja je veoma emotivno doživela ovaj životni poraz, njenoj deci, sinu Matiji iz prvog braka i ćerkici koju je dobila sa Sašom VujisićemAnđeli razvod veoma teško pao.

- Deci je naš rastanak u početku teško pao, naravno, svako dete bi volelo da njegovi otac i majka ostanu zajedno. Sin iz prvog braka Mateja je već veliki, ima 13 godina, i mogla sam da mu objasnim, dok je ćerka to teže podnela jer je reč o njenom tati - otkrila je Jelena Jovičić koja se svojski trudi da njena deca ne skidaju osmehe sa lica, a poslednja objava Mateje i Anđele koju je objavila raznežila je njene virtuelne prijatelje.

Komentari (0)

Loading