Celebrity News

Ana Mihajlovski napustila Novu posle samo tri meseca, ovo je njeno saopštenje

Odlazak Ane Mihajlovski niko nije ni slutio

Ana Mihajlovski napustila Novu posle samo tri meseca, ovo je njeno saopštenje

Voditeljka koja je svojom energijom osvojila srca gledaoca tek što se vratila na male ekrane te puna entuzijazma došla kao pojačanje jutarnjeg programa televizije Nova S u emisiji “Pokreni se” sada je odlučila da se iznenada povuče, a vest - odlazak Ane Mihajlovski sa Tv Nova brzo se širi društvenim mrežama.

Naime, Ana koja se još od “Letećeg starta”, koji je radila zajedno sa Milanom Kalinićem vinula u zvezde i postala najprepoznatljivije TV lice,  uz kolegu Danila Mašojevića mesecima je prikivala gledaoce za male ekrane, a sada se obratila putem "Instagram" naloga te podelila svoja ne tako lepa iskustva.

Pročitajte: KAKVA FOTKA! Grubin obmotao ruke oko nje, ona NAJSREĆNIJA IKAD - Prvo porodično letovanje Ane Mihajlovski nakon pomirenja s mužem

 

 

- Od nekog juna Danilo i ja smo započeli naš put. Za nešto više od tri meseca razgovarala sam sa sjajnim ljudima i čula iz prve ruke odgovore na mnoga pitanja koja sam u prošlosti postavljala sebi. Nova tv ima genijalne sagovornike koji, ukoliko ih pažljivo slušate, daju pojašnjenje svega ovoga sto svi mi živimo decenijama i bilo je zaista zadovoljstvo slušati ih! Nisu to baš najlepše informacije koje možete čuti od ranog jutra, ali jesu izuzetno značajne za razumevanje mnogih fenomena ovog društva. Shvatanje svega što živimo je i moja misija već dugi niz godina, jer verujem da pomaže u prihvatanju onoga što ne možemo promeniti, a ima preveliki uticaj na naše živote. Dok sam ja tragala za odgovorom na pitanje - kako smo došli dovde, Danilo je tragao za načinima da vaše jutro bude vedrije, razigranije, zabavnije i sa puno informacija koje se tiču svih nas. U tom definisanju ciljeva shvatili smo da su oba legitimna, ali i dosta drugačija i da će teško koegzistirati u harmoniji, a harmonija zaista jeste odlika Danilovog tima koju treba negovati uz sve ostale divne karakteristike. Tako smo odlučili da posle probnog perioda Danilo nastavi sam svoj put u novu sezonu, a ja se i dalje pitam kako smo postali narod kakav jesmo danas, jer čvrsto verujem da koren problema donosi i rešenje ili bar spokoj - napisala je Ana uz pitanja na koja još nema odgovore i nastavila:

Pročitajte: Lepotice na mamu! Ana Mihajlovski prvi put pokazala ćerke, pogledajte koliko su porasle! (FOTO)

Instagram printscreen

 

- Dok ne saznam odgovore na ta pitanja lično biram da menjam sebe, jer nije baš održiva teorija da je jedan čovek uvek kriv za sve sto se dešava čitavom narodu. Saziv skupštine je ogledalo društva pa ukoliko vam se dopada taj odraz onda uživajte u njemu, ali ukoliko imate sumnju da je dobro pođite od sebe. Ja već jesam i ima tu mnogo posla. Pozdravljam divne ljude koji su me proveli kroz fenonenalno iskustvo, a Danilu i TV Nova želim najuspešniju sezonu do sada sto će po svemu sudeći i biti - oprostila se voditeljka od svog tima ovim rečima i prikupila ogroman broj reakcija.

Pročitajte: Sin Ane Mihajlovski i Mirka Grubina postao veliki dečak - Porodične fotografije sa letovanja oduzeće vam dah

Instagram printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading