Celebrity News

KAKVA FOTKA! Grubin obmotao ruke oko nje, ona NAJSREĆNIJA IKAD: Prvo porodično letovanje Ane Mihajlovski nakon pomirenja s mužem

Bivši muž Ane Mihajlovski pre dve i po godine ponovo je osvojio srce voditeljke

KAKVA FOTKA! Grubin obmotao ruke oko nje, ona NAJSREĆNIJA IKAD: Prvo porodično letovanje Ane Mihajlovski nakon pomirenja s mužem

Par meseci pred proslavu Nove 2020. godine bivši muž Ane Mihajlovski, Mirko Grubin i voditeljka odlučili su da probaju ponovo. Emocije među njima još jednom su se rodile, te su svom odnosu dali još jednu šansu. Budući da je od tog momenta prošlo dosta vremena, komentari mnogih su da su voditeljka i milioner uradili pravu stvar, najpre zbog svojih naslednika, a koliko su srećni svedoče Anine fotografije na "Instagramu".

Pročitajte: KAKAV DASA, pa još MILIONER! Ovo je bogati naslednik Mirko Grubin, prezgodni bivši muž Ane Mihajlovski sa kojim ima dvoje dece (FOTO)

 

Već dve i po godine Ana ne skida osmeh sa lica, a njene najnovije slike sa letovanja posebnu pažnju medija i javnosti su privukle. Voditeljka je, naime, sa Grubinom i decom otišla na odmor, te stalno sa pratiocima deli kako se zabavljaju. 

Pročitajte: Nema čega da se stidi: Ana Mihajlovski pokazala kako zaista u bikiniju izgleda majka troje dece (foto)

 

 

Namesto egzotičnih destinacija emotivni partneri, koji su u braku proveli sedam godina, odabrali su da ovo leto provedu putujući po Srbiji, stoga su prvo posetili Vražje Jezero, pa Crno, a zatim i Durmitor. Porodici se u nekom momentu pridružio i Mirkov brat Aleksandar Grubin, čije društvo je posebno prijalo Ani, te je i taj momenat ona ovekovečila i objavila na društvene mreže. 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading