Celebrity News

Sin Ane Mihajlovski i Mirka Grubina postao veliki dečak: Porodične fotografije sa letovanja oduzeće vam dah

Sin Ane Mihajlovski pravi mami društvo u avanturama na plaži

Sin Ane Mihajlovski i Mirka Grubina postao veliki dečak: Porodične fotografije sa letovanja oduzeće vam dah

Jedna od naših omiljenih voditeljki napravila je predah od obaveza i sa svojom decom uputila se na Crnogorsko primorje, a sin Ane Mihajlovski ukrao je mami svu pažnju.

Naime, mali Petar, sin Ane Mihajlovski i Mirka Grubina izrastao je u preslatkog dečaka koji je po svemu sudeći od mame nasledio avanturistički duh te pravi razne vratolomije na plaži.

Pročitajte: Ni Grubin, ni Vuk Kostić - Ana Mihajlovski je ponovo u NJEGOVOM zagrljaju, fotografija će otopiti i najtvrđa srca

Instagram

 

Lepa voditeljka podelila je nekoliko storija na svom "Instagram" nalogu gde je pokazala kako se zabavlja u društvu mališana i potpuno razoružala svoje pratioce.

Pročitajte: Ana Mihajlovski obnovila ljubav s bivšim suprugom - Nema sreće bez Grubina!

Instagram

 

Posvećena mama koja i u četvrtoj deceniji izgleda poput devojčice ovog puta "pala" je u drugi plan jer je Petar na velikoj ljuljašci definitivno bio zvezda plaže.

Pročitajte: POSLE TOLIKO GODINA, mislila sam da je NEMOGUĆE - Ana Mihajlovski saopštila NAJLEPŠE VESTI na Instagramu, svi čestitaju (FOTO)

Instagram

 

Ana je takođe objavila i sina dok šalje poljubac pozirajući pored krila, a ovaj prizor rastopio je mnoga srca i svi komentarišu kako je Petar pravi anđelčić:

- Naravno svi smo dobili krila - opisala je Ana sliku svog mezimca.

Komentari (0)

Loading