Celebrity News

Veljko objavio na Instagramu: Mali Željko više NIJE JEDINAC, Bogdana PRESREĆNA (FOTO)

Autor: | 10/09/2022

Bogdana i Veljko Ražnatović odavno najavljuju proširenje porodice

Veljko objavio na Instagramu: Mali Željko više NIJE JEDINAC, Bogdana PRESREĆNA (FOTO)

Bogdana i Veljko Ražnatović uživaju u svojim roditeljskim ulogama i čini se da potvrđuju ono nepisano pravilo da roditelji svoje društvo prilagođavaju ljudima koji su se pronašli u istom iskustvu. Tako su sinoć poznati supružnici uživali u druženju sa Bogdaninom drugaricom Tinom Raičević, njenim suprugom i njihovom ćerkom, koja se čini da je vršnjakinja malog Željka Ražnatovića, a u pitanju je bila njena rođendanska proslava.

Instagram

 

Poznati bokser Veljko Ražnatović podelio je jedan od trenutaka tog druženja fotografijom na kojoj su dve porodice na okupu i to je obeležio komentarom "jedna familijarna". Bogdana i Veljko Ražnatović dobili su sina pre dve godine i tri meseca a dečak je gotovo svakim danom sve veći. Ponosni roditelji vole da objave fotografije svog naslednika a ovo je bila nešto ređa prilika da je to učinio i Veljko.

Pročitajte: Ko još voli zaovu? Dugo se nagađalo: Misteriozna Bogdana otkrila kako se Anastasija ponaša prema njoj (FOTO)

Creative Couple Media

 

Bogdana i Veljko Ražnatović ne kriju da planiraju što skorije proširenje porodice, pa je još prošle godine bokser izjavio da rade na novom nasledniku ili naslednici, a takođe je rekao da im prija povučen i skroman život koji vode u Titelu.

 

Komentari (0)

Loading