Celebrity News

Svekar i svekrva Tamare Dragičević fotografijom pokazali sve! Kakvi su ovo odnosi u porodici

Svekar i svekrva Tamare Dragičević više od četiri decenije u skladnom su braku

Svekar i svekrva Tamare Dragičević fotografijom pokazali sve! Kakvi su ovo odnosi u porodici

Glumac Petar Benčina imao je divno detinjstvo o kom rado za javnost govori. Odrastao je u Zemunu u skladnoj porodici uz brata Igora i dve sestre Anu i Nadu, a smo lepe uspomene vezuju ga za period proveden u porodičnom domu kraj roditelja. Svekar i svekrva Tamare Dragićević zaslužni su za to u kakvog je Petar muškarca izrastao, a vrednosti stečene u porodici on nastoji da prenese na svoje mališane Stašu i Lazara koje je dobio u braku sa glumicom.

Pročitajte: Deca Tamare Dragičević i Petra Benčine sve više liče na majku: Pogledajte porodične fotografije sa letovanja iz snova

Instagram

 

Roditelji Petra Benčine divni su ljudi, koji sa snajom gaje divan odnos, nedavno kada im se ćerka Nada udala dobili su i zeta, a presrećni su što su u mladim godinama dobili unuke, te Petru i Tamari mogu da priskoče upomoć kada god im ona zatreba.

Pročitajte: Ovako se izlazi na crveni tepih: Tamara i Petar napravili pometnju u Zagrebu, desetka za stil! (foto)

Instagram

 

Uprkos tome što su naslednicima od prvoga dana na raspolaganju za sve neophodno, svekar i svekrva Tamare Dragičević vrlo su okrenuti i jedno drugome. Čuvaju svoj brak, a nastoje i da sačuvaju mladačku energiju kojom plene. Da su uprkos zrelim godinama zadržali avanturistički duh i želju za dobrom zabavom sveoči najnovija fotografija koju je Petar podelio sa svojim pratiocima na "Instagramu" uz kratak opis.

- Jaka ekipa...keva i ćale.

Komentari (0)

Loading