Celebrity News

Mlada sija, Đorđe se trese od treme: Sve je spremno za venčanje Đokovića (FOTO)

Autor: | 11/09/2022

Venčanje Đorđa Đokovića trebalo bi da bude održano u Crnoj Gori

Mlada sija, Đorđe se trese od treme: Sve je spremno za venčanje Đokovića (FOTO)

Venčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov trebalo bi da se održi sutra na tajanstvenoj lokaciji, a svi koji prate dešavanja u vezi s ovim velikim danom žele da znaju kako teku pripreme i kakve aktivnosti poznati par obavlja u foto-finišu. Prema fotografijama koje su objavili, makar to više nije tajna a mladi par već je uveliko u slavljeničkom raspoloženju.

Instagram

 

Naime, oni su uprkos poslednjim pripremama pred tako veliki dan kao što je svadba, odlučili da pronađu vremena i posete rođendansku proslavu njihove dobre drugarice, a takođe su iskoristili nešto slobodnog vremena da izađu u provod zajedno sa Saškinom mamom. Venčanje Đorđa Đokovića već je isplanirano pa mogu malo da odahnu.

Pročitajte: Potez Đoletove devojke Saške koji će slomiti srce Dijani i Srđanu: BEŽITE OD TATINIH SINOVA

Instagram

 

Venčanje Đorđa Đokovića se održava sutra a čak ni gosti još uvek ne znaju gde da dođu. Naime, kako su mediji preneli, na pozivnici piše da će zvanicama biti javljena lokacija sat vremena unapred, a navodno je izvesno da će to biti negde u Crnoj Gori.

Instagram

 

Da podsetimo, Novak i Jelena takođe su se venčali u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, a venčanje Đorđa Đokovića isplanirano je u sličnom maniru. Kako se negde pominje, ova proslava trebalo bi da prevaziđe Novakovu.

Komentari (0)

Loading