Celebrity News

Fotka sve govori: Ćerke Marka Jarića majci Adriani stavile do znanja šta misle o njenom novom braku i trećem detetu!

Autor: | 12/09/2022

Ćerka Marka Jarića proslavila je deseti rođendan

Fotka sve govori: Ćerke Marka Jarića majci Adriani stavile do znanja šta misle o njenom novom braku i trećem detetu!

Mlađa ćerka Marka Jarića proslavila je deseti rođendan i to u organizaciji poznatog oca, dok je njena majka Adriana Lima još uvek u nemogućnosti da se pridruži sličnim aktivnostima nakon samo nekoliko dana od svog trećeg porođaja. Ponosni otac objavio je fotografiju na kojoj devojčica Siena slavi svoj rođendan okružena vršnjacima u pravoj letnjoj atmosferi u Majamiju.

Instagram

 

Ćerka Marka Jarića ima tri godine stariju sestru Valentinu, a od prošle nedelje porodici se pridružio i dečak Cijan. Bivši košarkaš u dobrim je odnosima sa top modelom s kojim je bio u braku pa je proslava Sijeninog rođendana poverena njemu i sve je prošlo u odličnoj atmosferi.

Pročitajte: Veliki porodični skandal: Nakon što je Adrijana Lima našla novog muža, ćerke odlučile da budu sa Jarićem! Ovo su detalji

Instagram

 

Ćerka Marka Jarića obožava da provodi vreme u Beogradu, a ovo leto proveli su i u Crnoj Gori. Bivši sportista uživao je da naslednicama otkriva predele iz ovog regiona ali prema dogovoru s njihovom majkom svi žive u Majamiju kako bi sve lakše funkcionisalo.

Komentari (0)

Loading