Celebrity News

Najslađa trudnica! Bojana Barović pokazala veliki stomak, otkriva da joj je ovog puta JAKO TEŠKO (FOTO)

Trudnoća Bojane Barović ne prolazi savršeno

Najslađa trudnica! Bojana Barović pokazala veliki stomak, otkriva da joj je ovog puta JAKO TEŠKO (FOTO)

Trudnoća Bojane Barović postaje sve primetnija stvar kako sve brže odmiče, pa se sada već jasno može videti njen trudnički stomak. Poznata manekenka i njen suprug Nikola Rokvić raduju se trećem detetu koje će, kako su nedavno otkrili, biti devojčica. Koliko god da su svi srećni zbog njenog dolaska, ova trudnoća Bojane Barović pokazala se kao nešto zahtevnija od prethodnih.

 

 

- Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra- mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila obzirom da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju - izjavila je Bojana i dodala da je od početka pravila jednu grešku.

Pročitajte: U vreme Instagrama ništa se ne može sakriti! Ćerka Bojane Barović pokazala šta misli o svojoj majci! (FOTO)

 

 

- U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno ni jednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba.To je kratko trajalo jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo. I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time! Bar na kratko sam uspevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem - rekla je u nadi da će trudnoća Bojane Barović drugim ženama biti primer.

Komentari (0)

Loading