Celebrity News

Trudna Bojana Barović prvi put pokazala STOMAK: Najnežnija i najlepša fotografija ovog leta

Trudna Bojana Barović blista

Trudna Bojana Barović prvi put pokazala STOMAK: Najnežnija i najlepša fotografija ovog leta

Da je po treći put trudna Bojana Barović saznalo se pre manje od dve nedelje, a osim što je radosnu vest potvrdila bivša menekenka na tu temu nije želela mnogo za medije da govori. Bojana sa suprugom, muzičarem Nikolom Rokvićem ovih dana uživa u letnjem odmoru i predahu od profesionalni obaveza, a iako za sada, po principu da ne čuje zlo, o trudnoći ćuti, pristala je da sa pratiocima na "Instagramu" podeli prvu trudničku fotografiju.

Pročitajte: TAJNO VENČANJE u manastiru Mileševa: Zavirite na obred sklapanja braka Nikole Rokvića i Bojane Barović, ni porodica ništa nije znala (FOTO)

 

 

Na slici trudna Bojana Barović leži na drvenoj ležaljci pored bazena odakle se prostiire divan pogled, a budući da na njenom licu stoji blag osmeh i sjaj u očima verujemo da se tada iza kamere našao niko drugi do njen izabranik.

Pročitajte: Modni duel: Nina Radulović i Bojana Barović poludele za njom, haljina kojoj nakit samo smeta (foto)

 

 

Zaključak onih koji su ispratili ovaj Bojanin potez jeste da manekenka nestrpljivo čeka dolazak trećeg člana porodice na svet, u čemu joj se naravno pridružuje i Nikola. Od momenta kada je saznao da će po treći put postati otac muzičar je vrlo brižan prema supruzi, ugađa joj u svemu, nastoji da je odmeni oko domaćinstva i dece Leone i Simeona, koje lagano priprema na to da će uskoro sobu deliti sa još jednim bratom ili sestrom

 

Komentari (0)

Loading