Celebrity News

Nismo u dobrim odnosima: Kako je Kornelije pričao o odbegloj ćerki Kristini koja nije govorila sa sestrom

Smrt Kornelija Kovača ostavila je ćerke u žalosti

Nismo u dobrim odnosima: Kako je Kornelije pričao o odbegloj ćerki Kristini koja nije govorila sa sestrom

Smrt Kornelija Kovača ražalostila je dve zavađene ali u bolu ujedinjene njegove ćerke Aleksandru i Kristinu. Dok javnost danas nabraja sve profesionalne uspehe slavnog kompozitora i ono po čemu će pamtiti njegov rad, privatan život ovog virtuoza obeležila su svakako dva velčika potresa - najpre prerani odlazak supruge i majke njegovih ćerki Spomenke Kovač, a zatim i neviđen sestrinski skandal sa naše javne scene kada se Kristina javno odrekla svoje rođene sestre Aleksandre.

Boško Karanović

 

Bila je to bolna rana s kojom je živeo Kornelije a koji, kada se čitav incident tek odigrao, najpre godinu dana nije govorio sa ćerkom Kristinom koja je u javnosti iznosila porodični prljav veš. Kristina je tada izdala i knjigu "Drvo života" koja je opisivala detalje te zavade, a kompozitor je tu knjigu jednom prokomentarisao.

- Rekao sam da neću da komentarišem to što je Kristina izdala knjigu jer to je njena volja. Nisam pročitao njeno delo, ona je to izdala i valjda je zadovoljna. Znate, ona je izabrala takav put i ne postoji ništa što bi to moglo da promeni. Nismo u najboljim odnosima! Nije svaka porodica idealna, svuda postoje nesporazumi, tu ja ništa ne mogu da promenim - nemoćno je tada konstatovao kompozitor.

Pročitajte: Tragedija i tuga: Kako je smrt Kornelija Kovača ponovo ujedinila posvađane sestre Kristinu i Aleksandru

Vladimir Sporcic Story arhiva

 

Dodao je i da Kristina jeste buntovna na svoj način, ali da mu je najvažnije da su mu sve tri ćerke zdrave. Da podsetimo, Kristina je svojevremeno u otvorenom pismu prozvala rođenu sestru Aleksandru s kojom je nekada pevala u grupi K2.

- Ne sviđam joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila. Ne sviđa joj se što sam angažovana u građansko-političkom smislu. Moje dete otkad se rodilo, pet godina skoro da nije imalo tetku. Pa je onda šest meseci imalo, pa je, koliko vidim, poslednjih mesec dana opet nema. Jer moja sestra smatra da je njen odnos sa mnom dovoljno opravdanje da se poigrava osećanjima mog deteta - napisala je tada Kristina.

Komentari (0)

Loading