Celebrity News

Izrasla je u anđela: Kebina vanbračna ćerka danas izgleda ovako, majka otkrila sve o prvom susretu sa ocem (FOTO)

Autor: | 14/09/2022

Vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe danas je studentkinja

Izrasla je u anđela: Kebina vanbračna ćerka danas izgleda ovako, majka otkrila sve o prvom susretu sa ocem (FOTO)

Da Miroslav Ilić nije jedini narodni pevač sa skandalom koji uključuje vanbračno dete, dokazuje i primer njegovog kolege Dragana Kojića Kebe koji je pre dvadesetak godina prošao kroz isti pakao. Tada je žena po imenu Ljiljana Jevremović tvrdila da je njena ćerka Ina upravo vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe, dok je poznati folker to uporno demantovao i čak se nekoliko godina s njom sudio da dokaže suprotno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dragankojickeba

 

Bilo je potrebno da slučaj stigne čak do Strazbura kako bi pevač ipak na kraju priznao da vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe to ipak jeste. Nažalost, čak i nakon potvrde očinstva Keba nikada nije pokazao interesovanje da se sa svojom ćerkom zbliži i bolje upozna.

Instagram

 

- Ina ni danas nema kontakt sa ocem - izjavila je nedavno Ljiljana Jevremović i dodala da vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe od njega ipak prima zakonom propisanu pomoć.

- On uplaćuje izdržavanje direktno na njen račun, uvek istog datuma u mesecu. Ni dan ranije, ni dan kasnije. Ni dinar manje, ni dinar više. To je iznos koji je sud odredio. Do njene sedme godine bila je jedna cifra, druga do srednje škole, a treća sada, budući da studira - objasnila je ona.

Pročitajte: Taj čovek SVOM DETETU PRETI: Kebina ljubavnica otkriva kako je pevač vanbračnoj ćerki slomio srce

Facbeook

 

Dragan Kojić Keba ostao je dosledan svom stavu da o ovom slučaju ne govori javno, pa ne odgovara ni na Ljiljanine prozivke da je “loš i zao čovek”. Izjave ne daje ni Ina Jevremović, danas student psihologije. Od majke, koja je poznati tekstopisac, nasledila je dar za poeziju, pa je objavila knjigu “Povratak bez puta”.

Komentari (0)

Loading