Celebrity News

Taj čovek SVOM DETETU PRETI: Kebina ljubavnica otkriva kako je pevač vanbračnoj ćerki slomio srce

Ljubavnica Dragana Kojića Kebe o njegovim pretnjama vanbračnoj ćerki Ini

Taj čovek SVOM DETETU PRETI: Kebina ljubavnica otkriva kako je pevač vanbračnoj ćerki slomio srce

Ljubavnica Dragana Kojića Kebe borila se godinama da dokaže da je ćerku Inu dobila sa pevačem. Iako danas svojoj vanbračnoj ćerki Keba plaća alimentaciju, svojim ophođenjem prema njoj zauvek joj je slomio srce. Naime, Ljiljana Jevremović otkriva da Keba ne samo da nije želeo da čuje za Inu, već im je obema godinama pretio.

- Sve što je moglo da se stopira i odugovlači meni se desilo. Na suđenju nam je prećeno bugarskom mafijom. Na jednom ročištu njegov advokat među dokaze koji su prilagali sudu stavio je tekst iz bugarskih medija koji otkriva da je Keba povezan sa bugarskom mafijom. Iskreno, ne sećam se sadržaja teksta, ali se sećam da je sudija rekao: "Molim vas, nema potrebe za ovim stvarima". Hteli su da zastraše i sud i mene, ali nisu uspeli. Isterala sam pravdu i dugo vukla psihičke posledice zbog tog stresa - otkirva ljubavnica Dragana Kojića Kebe i dodaje:

Pročitajte: SUROVO! Nataša Kojić PRVI PUT govori o vanbračnoj ćerki svog oca Kebe - TO NIJE MOJA SESTRA

Facbeook

 

- Svakako će se, kad jednog dana padne u postelju obratiti svojoj deci i nama dvema za pomoć - kaže Ljiljana, pa ipak, nije sigurna koliko će Ina tada imati sluha za oca koji ju je odbacio.

Komentari (0)

Loading