Celebrity News

Sve se kad tad sazna: Tajna ljubav Seke Sablić je OVAJ SLAVNI GLUMAC, strast se jednostavno desila (FOTO)

Tajna ljubav Seke Sablić ostala je samo lepa uspomena

Sve se kad tad sazna: Tajna ljubav Seke Sablić je OVAJ SLAVNI GLUMAC, strast se jednostavno desila (FOTO)

Legendarna i mnogima omiljena glumica svoj privatni život nikada nije davala na tacni, a detalje koji nisu vezani za njenu karijeru gotovo nikada nismo imali prilike da čujemo. Poznato je da se udala u 34. godini i rodila sina Stefana o čijem ocu nikada nije govorila, a prema pisanju domaćih medija tajna ljubav Seke Sablić bio je njen poznati kolega.

Naime, reč je o jednom od naših najboljih glumaca i komičara, Božidaru Boletu Stošiću koji je preminuo 13. decembra 2018. godine, a kako se šuškalo u javnosti, za života je osvojio srce koleginice Jelisavete Seke Sablić sa kojom je zajedno igrao u pozorištu "Boško Buha".

Pročitajte: Snajka Seke Sablić ogorčena - Ko bi istrpeo da vam se svekrva meša u brak (FOTO)

Arhiva Story

 

Božidar i Seka po završetku akademije započeli su ljubavnu vezu koja nije dugo potrajala, međutim glumica je uvek imala samo reči hvale za svog kolegu.

- Deca su ga obožavala kao Boleta iz Bureta u vreme emitovanja emisije Hiljadu zašto. Bio je njihov heroj i istinska zvezda. Danas je sve to nestalo. Nema više danas takvih glumaca za decu. Celog života je bio posvećen glumi i svom poslu - istakla je Seka jednom prilikom za "Blic".

Pročitajte: Daleko od luksuza, ali idealno za beg od svih - Zavirite u vikendicu Seke Sablić na crnogorskom primorju (FOTO)

printscreen

 

Božidar Stošić mnoge je zasmejavao svojim ulogama, ali pred kraj života, kako je Seka tada otkrila, nikome nije rekao da je bolestan. Umro je u 82. godini, a svoj život posvetio je glumi.

- Mnogo mi je žao. On je bio kao glumac i čovek jedno vreme veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno Filumenu Marturano. Nisam znala da je bolestan - izjavila je svojevremeno glumačka diva.

Komentari (0)

Loading