Celebrity News

Posle toliko godina ponovo suza na Kamilinom licu: Peđa Stojaković nas je upravo oduševio NAJLEPŠIM VESTIMA iz Amerike (FOTO)

Peđa Stojaković i Aleka Kamila imaju divan povod za slavlje

Posle toliko godina ponovo suza na Kamilinom licu: Peđa Stojaković nas je upravo oduševio NAJLEPŠIM VESTIMA iz Amerike (FOTO)

Peđa Stojaković i Aleka Kamila dugi niz godina žive svoju bajku iz koje imaju troje dece, dva sina Andreja i Maksima i ćerku Milu. Ljubav se rodila na prvi pogled, a kako se pisalo, mnogi su u početku osporavali njihovu vezu zbog razlike u godinama, iako je Aleka od Peđe starija samo tri godine. Nakon što je izgovorila "sudbonosno da" košarkašu, grčka lepotica zapostavila je manekensku karijeru i u potpunosti se posvetila porodici i odgoju dece.

Venčanje decenije kako su ga mnogi nazivali održano je u crkvi Svetog Dimitrija u Solunu, a gala proslavi prisustvovalo je 500 zvanica.

Pročitajte: Nikad viđene fotografije sa venčanja Peđe Stojakovića - Slavlje koštalo 100.000 evra, a venčanica Aleke Kamile ne prestaje da se komentariše

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alekakamila (@alekakamila)

 

Peđa Stojaković i Aleka Kamila danas slave 16. godina skladnog i srećnog braka, a svog venčanja prisetili su se romantičnim objavama na društvenim mrežama.

Pročitajte: Tatin lepotan - Sin Peđe Stojakovića je PRESLIKAN otac i preti da bude najveća košarkaška zvezda (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alekakamila (@alekakamila)

 

- Srećna godišnjica. Ja znam, ti znaš, Bog zna… - emotivna je bila Kamila.

Niz fotografija na kojima su prikazani najlepši momenti njihovog zajedničkog života prikupio je mnoštvo komentara, a čestitke ne prestaju da pristižu.

Košarkaški as često je isticao da mu je porodica na prvom mestu te da su deca njihovo najveće blago i da je oduvek priželjkivao veliku porodicu.

Pročitajte: Kada se Peđa Stojaković oženio, žene širom sveta su plakale - Evo kako danas izgleda fatalna Aleka Kamila (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alekakamila (@alekakamila)

 

- Da je do mene, imao bih petoro ili šestoro dece. Ali ja znam kroz šta Aleka prolazi, to nije nimalo jednostavno - porođaj i sve što ga prati. Ona je srećna sa brojem tri, a ja mislim da je to pristojno velika porodica. Naravno da menjam pelene. Toga se ne treba stideti. Uživam da brinem o mojim bebama - rekao je svojevremeno slavni košarkaš.

Kada je okončala manekensku karijeru, Aleka Kamila posvetila se vođenju dečje fondacije koja nosi ime njenog supruga. 

Komentari (0)

Loading