Celebrity News

Tatin lepotan: Sin Peđe Stojakovića je PRESLIKAN otac i preti da bude najveća košarkaška zvezda (FOTO)

Sin Peđe Stojakovića ima sve predispozicije da nadmaši proslavljenog oca

Tatin lepotan: Sin Peđe Stojakovića je PRESLIKAN otac i preti da bude najveća košarkaška zvezda (FOTO)

Svima je poznata blistava karijera košarkaškog asa, a sin Peđe Stojakovića, Andrej veoma uspešno gazi očevim stopama.

Naime, Stojaković junior trenutno je visoko pozicioniran na NBA draftu, a brojke koje beleži na košarkaškom terenu fascinantne su stručnjacima te ne čudi što su mnogi univerziteti odavno pokazali interesovanje za njega.

Pročitajte: Kao grčka boginja - Pogledajte kako izgleda supruga Peđe Stojakovića (FOTO)

Profimedia

 

Prestižni univerzitet Djuk sa kog su potekle mnoge NBA zvezde ponudio je Andreju punu stipendiju i opciju da igra za legendarne "Blu Devilse", a pored ovog univerziteta, ponude su poslali i UCLA, Stenford, Kentaki i Sent Meri.

Osamnaestogodišnji Andrej igra na poziciji krila, a jedna od bitnih odlika mu je šut baš kao i njegovom ocu. Visok je 201 centimetar i stručnjaci mu prognoziraju veliki košarkaški uspeh.

Pročitajte: Nikad viđene fotografije sa venčanja Peđe Stojakovića - Slavlje koštalo 100.000 evra, a venčanica Aleke Kamile ne prestaje da se komentariše

twitter printscreen

 

Iako još uvek srednjoškolac, sin Peđe Stojakovića poseduje ogromno samopouzdanje, ali je svestan i čenjenice da mora vredno da trenira kako bi nadmašio proslavljenog Peđu:

- Svaki put kada igram moram da pokažem da mogu mnogo više. Dokazaću da mogu da uspem i budem Andrej, a ne Peđin sin - govorio je mlađi Stojaković.

Andrej koji poseduje srpsko kao i grčko državljanstvo, ima mogućnost da bira i za koju reprezentaciju će igrati, a ne sumnjamo da će se konsultovati sa roditeljima, Peđom i majkom grčkom lepoticom Alekom Kamilom.

 

 

Komentari (0)

Loading