Celebrity News

Nedostaješ mi da mi kažeš da će sve biti u redu... Danijela Dimitrovska se slomila na Instagramu, poslala tužnu poruku (FOTO)

Autor: | 17/09/2022

Razvod Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića usledio je nakon deset godina braka

Nedostaješ mi da mi kažeš da će sve biti u redu... Danijela Dimitrovska se slomila na Instagramu, poslala tužnu poruku (FOTO)

Poznati voditelj i top model odavali su utisak jednog od najskladnijih parova na javnoj sceni, a svoju desetogodišnju bajku iz koje su dobili sina Matiju, živeli su bez trzavica i skandala. Razvod Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića niko nije ni slutio, a odluka da svako nastavi svojim putem zatekla je mnoge.

Pročitajte: Da li se istorija ponavlja Ognjenu Amidžiću? Ovo je njegova prva supruga i tokom njihovog razvoda dešavala mu se ISTA STVAR (FOTO)

 

youtube printscreen

 

O razlozima svoje odluke bivši supružnici nisu želeli da govore za medije, zato se njihovi "Instagram" profili analiziraju do detalja, a sve kako bi isplivao detalj koji bi znatiželjnoj javnosti odao makar nešto. Zato je objava Danijele Dimitrovske izazvala puno pažnje. 

Da nakon bračnog brodoloma prolazi kroz veoma težak period, manekenka je stavila do znanja svima putem ove društvene mreže objavivši fotografiju svoje drage prijateljice koja nažalost više nije među nama. 

Pročitajte: DOKAZ O RAZVODU svima promakao - Danijela Dimitrovska gestom odavno objavila KRAJ

Instagram printscreen

 

-Nedostaješ... da mi kažeš da ne brinem i da će sve biti u redu - posvetila je manekenka dirljivu poruku bliskoj osobi, a njena objava rastužila je mnoge.

Pročitajte: KAD PRE? Nedelju dana nakon RAZVODA Ognjen Amidžić u ludom provodu (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Imajući u vidu da su bivši supružnici ostali u korektnim odnosima za dobrobit svog jedinca, nije isključeno da će se mnogima omiljeni voditelj naći svojoj bivšoj kao podrška.

Komentari (0)

Loading