Celebrity News

KAD PRE? Nedelju dana nakon RAZVODA Ognjen Amidžić u ludom provodu (FOTO)

Ognjen Amidžić nakon razvoda preduzeo radikalne mere, patnju za bivšom ženom odlučio da zameni noćnim životom

KAD PRE? Nedelju dana nakon RAZVODA Ognjen Amidžić u ludom provodu (FOTO)

Privatna Arhiva

Krah desetogodišnjeg braka poznatog voditelja i manekenke odjeknuo je u medijima poput bombe, a sada je Ognjen Amidžić nakon razvoda rešio da okrene novi list.

Dok njegova bivša životna saputnica Danijela Dimitrovska uveliko uživa na letovanju i o svemu obaveštava pratioce na društvenim mrežama, Ognjen se do sada nije eksponirao u javnosti pa se činilo da tiho pati.

Međutim, kako stvari stoje, Ognjen Amidžić nakon razvoda odlučio je da nastavi dalje, te se u punom sjaju pojavio na rođendanu koleginice Ane Radulović.

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba odjeknulo - Razvode se Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovski, OVO su detalji

Ata Images

 

Odeven u svoj prepoznatljivi sportsko - elegantni stil, Ognjen je blistao ne skidajući osmeh sa lica, a gala žurka kojoj je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti, trajala je do kasno u noć.

Na pitanja o bivšoj supruzi nije želeo da odgovara, samo je zagonetno izjavio da se dobro drži kao i da mu je odmor neophodan te u najskorije vreme planira put do Grčke.

Pročitajte:  Da li se istorija ponavlja Ognjenu Amidžiću? Ovo je njegova prva supruga i tokom njihovog razvoda dešavala mu se ISTA STVAR (FOTO)

Ata Images

 

Ognjen je takođe otkrio i da je u toku priprema nove sezone njegove emisije i da se na tome vredno radi:

- Sve pravimo iznova, kao i svake sezone sve mora da bude novo tako da sada postavljamo novu scenografiju, dogovaramo nove sadržaje, nove segmente za emisiju - ispričao je voditelj za "Srbija Danas".

Komentari (0)

Loading