Celebrity News

Dubok dekolte, pivo u ruci… Izdanje Dragane Mirković koje će vas iznenaditi, svi zumiraju ovu fotografiju

Izgled Dragane Mirković sa popularnog festivala izazvao je veliku pažnju kako svih prisutnih tako i nemačkih medija

Dubok dekolte, pivo u ruci… Izdanje Dragane Mirković koje će vas iznenaditi, svi zumiraju ovu fotografiju

Nakon duge pauze izazvane pandemijom koronavirusa,  proteklog vikenda otvoren je ovogodišnji Oktobarfest u bavarskoj prestonici te okupio brojne posetioce koji osim u piću i hrani uživaju i u veoma dobroj i pozitivnoj atmosferi. Najveći festival piva na svetu privukao je i našu pevačku divu, a izgled Dragane Mirković na ovom spektakularnom događaju nikoga nije ostavio ravnodušnim.

U više navrata imali smo prilike da vidimo kako Dragana izgleda u srpskoj narodnoj nošnji, a da joj stajling u duhu nemačke tradicije takođe odlično stoji, uverili nas je najnovijom fotografijom sa pomenutog festivala.

Pročitajte: Fotografija Dragane Mirković sa letovanja uzburkala duhove - Muž je rekao svoje, nije mogla ništa

Instagram printscreen

 

Naime, pevačica je pozirala sa velikom kriglom piva i širokim osmehom koji svedoči da se u veseloj festivalskoj atmosferi i te kako dobro provodi. 

Pročitajte: Svi ga žele, a ONA GA IMA! Ćerka Dragane Mirković ponosno objavila fotku svog crnog lepotana

 

 

Pevačica inače redovno posećuje Oktobarfest u društvu supruga Tonija i prijatelja, a ove godine sa njom je i ćerka Manuela koja je takođe objavila fotografiju iz Minhena nastalu pored mnoštvo liciderskih srca, jednog od simbola ovog čuvenog festivala, koji svake godine okupi više od šest miliona ljudi.   

Komentari (0)

Loading