Celebrity News

Nestali iz Srbije: Supruga Vladimira Jugovića nije obična žena fudbalera, a sada konačno možemo da vidimo i kako izgleda (FOTO)

Supruga Vladimira Jugovića nikada se ne eksponira javno

Nestali iz Srbije: Supruga Vladimira Jugovića nije obična žena fudbalera, a sada konačno možemo da vidimo i kako izgleda (FOTO)

Legendarni fudbaler Vladimir Jugović nakon što je zablistao u Crvenoj Zvezdi karijeru je nastavio u Italiji, a potom u Austriji gde se sa porodicom skućio te pokrenuo sopstveni biznis u oblasti građevinartsva. Imajući u vidu da žive na relaciji Beč-Beograd, supruga Vladimira Jugovića, Aleksandra sa kojom dugi niz godina živi u skladnom braku malo je poznata domaćoj javnosti i gotovo nikad ne eksponira se javno.

Izuzetna prilika kada smo mogli bračni par da ugledamo na javnom događaju dogodila se juče u Palati umetnosti koju su otvorili prijatelji Jugovića, Filip i Madlena Cepter između ostalog proslavljajući i pola veka svoje ljubavi.

Pročitajte: Kad si žena milijardera, MOŽE SE I OVAKO - Godinama nismo videli Filipa i Madlenu Cepter zajedno, transformacija OSTAVILA BEZ TEKSTA (FOTO)

Boško Karanović

 

Jugovići su svojim prisustvom uveličali ovu svečanu ceremoniju, a kada su se pojavili pod ruku stekao se utisak da ljubav među njima cveta kao prvog dana.

Pročitajte: Mamina kopija - Ćerka Jelice Sretenović prošetala sa majkom crvenim tepihom, pogledajte samo te stajlinge (FOTO)

Boško Karanović

 

Savršeno stilizovani kako i dolikuje ovako uglednom bračnom paru, Vladimir i njegova supruga pozirali su pred okupljenim fotoreporterima, a njihov modni odabir nesumnjivo će se komentarisati dugo.

Pročitajte: Počeli su da žive zajedno - Ovo je FATALNA JANA, žena koja je potpuno zarobila srce Ljubomira Bulajića (FOTO)

Boško Karanović

 

Modno usklađeni supružnici pojavili su se u crnim toaletama te privukli veliku pažnju, a supruga Vladimira Jugovića sinoć je dobila titulu jedne od otmenijih dama koje su prošetale crvenim tepihom.

Komentari (0)

Loading