Celebrity News

Počeli su da žive zajedno: Ovo je FATALNA JANA, žena koja je potpuno zarobila srce Ljubomira Bulajića (FOTO)

Ljubomir Bulajić sa devojkom prošetao crvenim tepihom

Počeli su da žive zajedno: Ovo je FATALNA JANA, žena koja je potpuno zarobila srce Ljubomira Bulajića (FOTO)

Luka Šarac

Svečano otvaranje palate umetnosti "Madlena" sinoć je na Dorćolu okupilo mnoštvo poznatih lica od čijih stajlinga je svima zastao dah, a među zvanicama koje su svojim prisustvom uveličale prestižni događaj našao se i Ljubomir Bulajić sa devojkom.

Glumac koji već duže vreme uživa u ljubavi sa ćerkom pokojnog Nenada Nenadovića, Janom, po svemu sudeći uspešno održava vezu na daljinu, budući da je ona balerina, koja već neko vreme živi  u Nemačkoj gde gradi uspešnu karijeru.

Zaljubljeni par svaki slobodan trenutak koristi da provede zajedno, pa tako kada nisu u Minhenu ili u obilasku neke evropske destinacije vreme provode u Beogradu što je slučaj i sada kada su se pod ruku ruku pojavili na svečanom otvaranju ovog velelepnog kompleksa.

Pročitajte: Ekskluzivno: Pogledajte koja lepotica je osvojila Ljubu Bulajića! Prvi put o vezi samo za "Story"!

Boško Karanović

 

Prelepo modno usklađeni, Ljuba i Jana odavali su utisak veoma skladnog i zaljubljenog para, a glamurozni stajlinzi za koje su se odlučili ovom prilikom nikog nisu ostavili ravnodušnim.

Pročitajte: Suprugu Nenada Nenadovića gotovo da ne viđate u javnosti, a tek da vidite u kakvu mu je lepoticu izrasla ćerka! (FOTO)

Boško Karanović

 

 

Ljubomir Bulajić izgledao je veoma elegantno u klasičnom crnom odelu i beloj košulji koju je upotpunila crna leptir mašna dok je pored glumca zadovoljno stajala njegova izabranica Jana u prelepoj svetloplavoj haljini midi dužine koju je uklopila uz salonke u bež nijansi. Oversized rukavi koji su otkrivali ramena učinili su da balerina izgleda poput princeza iz bajki. 

Graciozna dama koja je popularnom glumcu pravila društvo na prestižnom događaju pobrala je mnoštvo pozitivnih reakcija i svi komentarišu kako Ljubi mnogi mogu pozavideti na emotivnom izboru.

Komentari (0)

Loading