Celebrity News

Gde je nestao ovaj frajer? Petar Strugar više ne liči na sebe, fotografija zabrinula fanove i kruži internetom

Fotografija Petra Strugara šokirala je instagramere

Gde je nestao ovaj frajer? Petar Strugar više ne liči na sebe, fotografija zabrinula fanove i kruži internetom

Luka Šarac

Omiljeni glumac i miljenik žena, svojim šarmom osvojio je srca publike, a veliku popularnost doneo mu je lik Moše Marjanovića koji je tumačio u mega-popularnom filmu "Montevideo, Bog te video".Gledali smo ga u naslovnoj ulozi filma "Mali Budo", kao i u ostvarenjima "Budva na pjenu od mora", "Jesen samuraja", "Senke nad Balkanom", "Aleksandar od Jugoslavije"... Uloge u predstavama "Godine vrana" i "Rat i mir" otvorile su mu vrata Narodnog pozorišta, u čiji je angažman zvanično primljen nedavno, a najnovije fotografije Petra Strugara koje su osvanule na njegovom "Instagram" nalogu po svemu sudeći najavljuje nešto novo na čemu glumac radi.

Naime, fotografija Petra Strugara koju je podelio navela je njegove fanove na brojne reakcije i svi komentarišu da glumac izgleda neprepoznatljivo te kako je transformacija u njegovom slučaju ogromna.

Pročitajte: Kriza u braku - Kako je Petar Strugar slomio srce majci svog deteta (FOTO)

Instagram printscreen

 

- Od tuge ću za tobom za noć da ostarim - napisao je glumac dok su u pozadini odzvanjali stihovi Džeja Ramadanovskog, "Od ljubavi do mržnje".

Pročitajte: A supruga je kod kuće sama? Naočare i šešir nisu uspeli da sakriju Strugara i BLISKOST sa drugom ženom! Pogledajte fotke

Instagram printscreen

 

Instagram story na kojem glumac pozira promenjenog ličnog opisa sa ogromnom bradom, dugačkom kosom i vidno izraženim borama na licu u prvi mah zabrinula je mnoge, međutim po objavama na kojima nosi srednjevekovnu odeću, jasno je da se radi o nekom istorijskom ostvarenju koji njegovi obožavaoci ne mogu da dočekaju.

Komentari (0)

Loading