Celebrity News

Slavimo, ljubavi moja... Filip Živojinović je upravo objavio RADOSNE VESTI na Instagramu, svi čestitaju Prijovićki (FOTO)

Aleksandra Prijović proslavlja rođendan - pevačica je napunila 27 godina

Slavimo, ljubavi moja... Filip Živojinović je upravo objavio RADOSNE VESTI na Instagramu, svi čestitaju Prijovićki (FOTO)

Pevačica Aleksandra Prijović proslavlja rođendan, a među brojnim čestitkama posebno se izdvojila jedna. Poruke povodom Prijinog divnog dana i najlepše želju pristižu sa svih strana, a jedna od nesumnjivo pevačicinih najdražih osvanula je danas na njenom "Instagram" profilu.

Naime, među prvima se javno oglasio njen izabranik Filip Živojinović i čestitao rođendan svojoj dragoj. On je objavio fotografiju na kojoj su supružnici u strasnom naletu emocija dok njegova ruka oko Prijinog struka govori više od hiljadu reči.

Pročitajte: Filip već dugo ne dolazi kući! Porodični prijatelj otkriva - Prijovićkin brak je VELIKA FARSA

Instagram

 

- Srećan rođendan mama. Volimo te - prepustio se Filip osećanjima uz stihove pesme "Lutka", popularnog benda S.A.R.S.

Iako je brak Aleksandre Prijović i sina Bobe Živojinovića neprestano pod budnim okom javnosti, a spekulacije o razvodu često su tema tabloida, njihov brak očito skladniji je nego ikad, a supružnici uživaju u velikoj ljubavi čemu svedoči i ovaj Filipov gest.

Komentari (0)

Loading