Celebrity News

Ovo je moj novi život i za Aleksandru tu NEMA MESTA: Šokantna odluka Filipa Živojinovića (FOTO)

Problemi u braku Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović često su tema medija

Ovo je moj novi život i za Aleksandru tu NEMA MESTA: Šokantna odluka Filipa Živojinovića (FOTO)

Konstantno se problemi u braku Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović nižu, bar je to pretpostavka medija i javnosti, koji supružnike posmatraju pod lupom i obavešteni su o svakom njihovom koraku. Novi potez mladog Živojinovića, koji je godinama radio kao ugostitelj, pa producent navodno je pripretio da još jednom unese razdor i iz korena naruši odnos pevačice i njen emotivnog izabranika.

Pročitajte: Par koji je mogao sve: Aleksandra Prijović i Filip posle VELIKE SVAĐE jednostavno rekli KRAJ

Instagram

 

Filip je, naime, odlučio da se posveti režiji, stoga je više od milion evra uložio u snimanje filma u kojem će se naći slavna lica iz glumačkog sveta, a taman kada su svi pomislili da će se i za Aleksandru tu naći mesta, u medije je isplivao podatak da novopečeni reditelj svoju dragu nije uzeo u obzir.

Pročitajte: Hladna osveta: Živojinovići ODUZELI odbeglom sinu Stefanu ono što je najviše voleo, počeo da trpi posledice (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

Za razliku od javnosti koja je ovaj potez sina Bobe Živojinovića doživela kao izdaju supruge, Aleksandra u tome nije videla problem. Izlet u glumačke vode u seriji "Ubice mog oca" upravo joj je bio to samo izlet nakon čega je istakla da se više pred kamerama u te svrhe neće naći.

– Nisam bila za to da glumim, ali su me nagovorili. Bilo je prelepo iskustvo, svašta sam naučila, ali više ne bih prihvatala nijednu ulogu jer ja sam pevačica, a ne glumica – rekla je Prija, koja uveliko priprema veliki koncert u Beogradu, te stoga ni ne bi imala vremena da se bavi Filipovim novim projektom.

Pročitajte: Mislila je da se neće saznati: Aleksandra Prijović optužena za krađu (foto)

 

Ako se sve navedeno uzme u obzir zaključuje se da će problemi u braku Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović ovoga puta i konkretno zbog pomenute teme izostati, te da će supružnici u narednom periodu biti isključivo podrška jedno drugome u novim profesionalnim izazovima.

 

Komentari (0)

Loading