Celebrity News

TRUDNA Anđela Jovanović sa stomakom do zuba, mama Branka joj pravi društvo na pregledu: Ovo su ekskluzivne fotografije

Gagi Jovanović postao deda vest je koja kruži medijima

TRUDNA Anđela Jovanović sa stomakom do zuba, mama Branka joj pravi društvo na pregledu: Ovo su ekskluzivne fotografije

Radost širom zemlje nastupila je kada se po portalima proširila vest da je Gagi Jovanović postao deda. Glumac, kojeg pamtimo najpre po ulogama u humorističkim projektima, ne skida osmeh sa lica, a sreću ovoga puta pričinili su mu ćerka Anđela Jovanović i budući zet, profesionalni sportista u penziji Mihail Dudaš.

Pročitajte: Prizor iz porodične vikendice o kom se priča: Da li za zeta Mihaila Dudaša ima mesta u srcu Dragana Jovanovića i Branke Pujić (FOTO)

youtube printscreen

 

Naime, Gagi je pre izvesnog vremena za jednu privatnu bolnicu snimio reklamu u kojoj mu je glumačka partnerka bila supruga Branka Pujić. Budući da je promocija sa njima u glavnoj ulozi lepo prošla došlo se na ideju da se paru prvo pridruži ćerka, a sada je pred kamere sa njima stao i zet, što je Jovanovića vrlo obradovalo.

Pročitajte: Da li ćemo i posle ovoga čuti svadbena zvona? Dudaševi roditelji otkrili šta misle o Anđeli Jovanović (FOTO)

youtube printscreen

 

Talentovana porodica glumi situaciju pred porađaj i dolazak u bolnicu, a trudnicu predstavlja ni manje ni više nego Anđela. Ponosni otac niko drugi je do Mihail, a baka i deka Gagi i Branka. Reklama je toliko oduševila javnost da se već danima u šali po gradskim kuloarima prepričava kako je Gagi Jovanović postao deda.

Pročitajte: Zemunac sa Zlatibora: Zavirite u čarobnu planinsku kuću Dragana Jovanovića (foto)

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading