Celebrity News

U Gagijevoj kući moraju da se poštuju pravila: Otkriveno kakvi su zaista odnosi Dragana Jovanovića i Mihaila Dudaša (FOTO)

Zet Dragana Jovanovića pred novim izazovima

U Gagijevoj kući moraju da se poštuju pravila: Otkriveno kakvi su zaista odnosi Dragana Jovanovića i Mihaila Dudaša (FOTO)

Kada se tek doznalo za vezu Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša svi su želeli da znaju i da li je zet Dragana Jovanovića pri prvom susretu sa glumcem morao da prođe neki test. U intervjuu za Story zaljubljeni par kroz šalu je pirznao da je testa bilo i da ga je atletičar uspešno položio.

Pročitajte: Da li ćemo i posle ovoga čuti svadbena zvona? Dudaševi roditelji otkrili šta misle o Anđeli Jovanović (FOTO)

Instagram

 

Prema najnovijim fotografijama nastalim u porodičnoj kući Jovanovića na Zlatiboru čini se da za Dudaša od strane Gagija testovi nikada ne prestaju.

Pročitajte: Naterali su me da se udam za Dragana! Fotografija Branke Pujić sa venčanja otkriva istinu o braku sa Gagijem Jovanovićem

Instagram

 

Naime, Anđela je nedavno tokom kratkog odmora provedenom u vikendici uslikala izabranika dok obavlja zahtevne poslove, koje je najverovatnije radio po direktivi svoga tasta. Između ostalog, Mihail je uzbrdo gurao kolica sa drvima za ogrev, kako bi ih smestio u posebnu šupu i tom prilikom od svoje devojke dobio nadimak Gazda Miško.

Pročitajte: Zemunac sa Zlatibora: Zavirite u čarobnu planinsku kuću Dragana Jovanovića (foto)

Instagram

 

Test ili ne, činjenica je da se zet Dragana Jovanovića lepo prilagodio porodici svoje devojke, te da mu uprkos tome što je došao da se odmori nije teško da pomogne i obavi zahtevne poslove.

 

 

Komentari (0)

Loading