Celebrity News

Prva fotografija iz NOVOG DOMA Emine Jahović: Sa terase vidi Mustafu i njegovu novu ženu (FOTO)

Autor: | 24/09/2022

Dom Emine Jahović nalazi se u neposrednom komšiluku njenog bivšeg supruga

Prva fotografija iz NOVOG DOMA Emine Jahović: Sa terase vidi Mustafu i njegovu novu ženu (FOTO)

Dom Emine Jahović odnedavno se nalazi na novoj adresi nakon što je rešila da sinove Jamana i Javuza približi njihovom ocu Mustafi Sandalu koji već dugo tvrdi da je u toliko lošim finansijskim uslovima da ne može da isplaćuje njihovu alimentaciju. Rešila je da se u to uveri iz prve ruke nakon što se turski pevač nehajno hvalio višestrukim skupocenim proslavama ovogodišnjeg venčanja sa novom suprugom Melis Sutšurup.

Dušan Petrović

 

Sada pokazuje da se nije šalila, pa se zaista uselila u istu ulicu u kojoj stanuje njen bivši muž. Dom Emine Jahović odiše luksuzom ali ona za sada bira da se time ne hvali previše već je za prvu fotografiju koje je podelila sa pratiocima na društvenim mrežama odabrala pogled sa njenog novog balkona. Tako je i nazvala sliku koju je okačila a na kojoj je prizor zaista lep, jer je uhvatila duplu dugu, retku pojavu na nebu.

Pročitajte: Život stvarno piše romane: Emina, Mustafa i njegova nova supruga ZAJEDNO na istom mestu (FOTO)

Instagram

 

Dom Emine Jahovič mogao bi zbog toga da joj odmah postane i taličan, te da se tu najzad skrasi nakon turbulentnog perioda ali to bi podrazumevalo da će dugo biti praktično prva komšinica sa Sandalom s kojim već neko vreme nije u dobrim odnosima iz pomenutih razloga.

Komentari (0)

Loading