Celebrity News

Izgled Katarine Karađorđević zabrinuo sve: Više ne izgleda ovako, najnovije fotografije pokazuju koliko je smršala

Izgled Katarine Karađorđević drastično je promenjen

Izgled Katarine Karađorđević zabrinuo sve: Više ne izgleda ovako, najnovije fotografije pokazuju koliko je smršala

Zabrinuo je izgled Katarine Karađorđević sve koji su prisustvovali sahrani kraljice Elizabete u Londonu. Supruga princa Aleksandra u crnom kompletu sa šeširom iste nijanse na glavi ispratila je na večni počinak Britansku poglavarku, a da li zbog tamne boje toalete ili pak tužnog lica nema osobe koja se nije zapitala da li je princeza dobro sa zdravljem. 

Pročitajte: Otac i sin se MRZE? Prijem u ambasadi na koji su došli svi Karađorđevići otkrio istinu o teškim problemima u porodici (FOTO)

profimedia

 

Nema sumnje da je Katarinu smrt Elizabete II vrlo pogodila, jer osim što je bila kuma njenog supruga princa Aleksandra, puno je pomogla porodici Karađorđević u izgnanstvu, naposletku i njoj samoj, međutim čini se da nije samo to razlog princezinog umornog lica.

Pročitajte: OTKRIVAMO: Zašto princ Filip nije u dobrim odnosima sa ocem Aleksandrom Karađorđevićem i kako je protekao njihov prvi susret posle sukoba

profimedia

 

 

Drastičan gubitak kilograma izgled Katarine Karađorđević potpuno je transformisao, a oni koji su upoznati sa poljuljanom porodičnom situacijom kraljevske porodice doneli su zaključak da je pomenuta promena zapravo razultat toga. ima i onih koji brižljivo pitaju za princezino zdravstveno stanje i nadaju se da je reč samo o fazi koja će brzo proći. 

Komentari (0)

Loading