Celebrity News

Otac i sin se MRZE? Prijem u ambasadi na koji su došli svi Karađorđevići otkrio istinu o teškim problemima u porodici (FOTO)

Svađa Aleksandra i Filipa Karađorđevića čini se da se smiruje

Otac i sin se MRZE? Prijem u ambasadi na koji su došli svi Karađorđevići otkrio istinu o teškim problemima u porodici (FOTO)

Nakon abdikacije princa Petra Karađorđevića koji je prestol predao svom mlađem bratu usledila je svima dobro poznata svađa Aleksandra i Filipa Karađorđevića, ili blaže rečeno razmirica zbog koje otac i sin, navodno, već godinama nemaju komunikaciju. 

Pročitajte: Prvo obraćanje princa Filipa posle abdikacije u Sevilji: Boriću se da dinastiju izvučem iz mentalnih okova, a svom ocu izražavam...

Ata Images

 

Kako bi sprečio da se ova vest dalje širi prestolonaslednik je svojevremeno uputio kritiku medjima i onima koji izvrću istinu, ipak nikada nije demantovao da problem postoji.

- Sve porodične stvari će se rešavati tamo gde i treba da se rešavaju - unutar porodice. I ja ću se, kao starešina kraljevskog doma, postarati da tako i bude. Mi ne živimo život iz bajke, jer takav postoji upravo samo u bajkama. O Katarini i odnosu sa mojim sinovima tek nema polemike, pa ona je ta koja ih je zajedno sa mnom odgajala i izvela na životni put i na tome sam joj neizmerno zahvalan - rekao je ranije Aleksandar, dok su i Filipova zvanična saopštenja bila vrlo slična na tu temu.

-Imam vrlo česte i vrlo prisne odnose sa gotovo svim članovima kraljevske porodice Karađorđević. Najčešće sa knezom Mihailom koji sa porodicom živi u Topoli, ali i sa knezom Đorđem, knezom Vladimirom, kneginjom Jelisavetom - izjavio je on.

Pročitajte: Princ iz komšiluka: Ko je Filip Karađorđević, novi naslednik srpske krune

Ata Images

 

Uprkos tvrdnjama oca i sina da to među njima nije nešto nerešivo, činjenica je da su poslednjih godina njih dvojica odbijali da se sretnu na javnim događajima, što govori u prilog tvrdnji da je svađa Aleksandra i Filipa Karađorđevića ipak bila trn u oku kraljevske porodice.

Pročitajte: MUK NA DVORU: Princeza Danica i princ Filip Karađorđević ne mogu da dođu k sebi, crno bela fotografija otkriva kakav gubitak su doživeli

Ata Images

 

Po najnovijim fotografijama koje kruže društvenim mrežama, reklo bi se međutim da se to promenilo. Naime, posvađani otac i sin u četvrtak uveče su sa suprugama Katarinom i Danicom prisustvovali obeležavanju rođendana kraljice Elizabete u britanskoj ambasadi u Beogradu, a mada nisu uslikani zajedno, spekuliše se da su zakopali ratne sekire, te da se Aleksandar pomirio sa činjenicom da će upravo Filip da ga nasledi.

 

 

Komentari (0)

Loading