Lifestyle

Čega da se stidi, tek je rodila sina? Sandra Tomić pokazala figuru u helankama, svi aplaudiraju jer nema kompleksa (FOTO)

Izgled Aleksandre Tomić za svaku je pohvalu

Čega da se stidi, tek je rodila sina? Sandra Tomić pokazala figuru u helankama, svi aplaudiraju jer nema kompleksa (FOTO)

Veliku pažnju javnosti poslednjih godinu i po dana privlači izgled Aleksandre Tomić. Od momenta kada je ostala u drugom stanju nevenčana supruga Andrije Miloševića postala je tema rasprave ženske populacije, najpre trudnica, koje su priželjkivale da saznaju kako glumici polazi za rukom da tako dobro izgleda u trudnoći i ugoji se taman toliko koliko je srazmerno njenoj situaciji.

Pročitajte: Prvo letovanje malenog Relje: Fotografije sa plaže srećne porodice Andrije Miloševića raznežiće i najtvrđa srca

Sever Zolak

 

U neko doba doznalo se da je za izgled Aleksandre Tomić odgovorna adekvatna ishrana, koja isključuje nepotrebne štetne namirnice, previše slanu, slatku hranu, pića sa sodom, dok su u njenu korist išli i raniji treninzi kojima je ojačala svoj organizam, oblikovala telo i u neku ruku pripremila ga za novu životnu etapu.

Pročitajte: Kuhinja je njegov teren, a tek kad mu vidite garderober: U domu Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić vladaju malo drugačija pravila (foto)

Instagram

 

 

Sa adekvatnim stilom života, koji se pokazao ispravnim, dramska umetnica nastavila je i po porođaju, zbog čega svega par meseci od rođenja sina Relje može da se pohvali besprekornom figurom. Za snimanje jedne emisije Aleksandra je čak obukla helanke, koje su istakle njenu figuru a tu se zapravo videlo da nema čega da se stidi, da je sve na svom mestu i više od toga.

Komentari (1)

Loading
Danica

13:39 02.09.2022

Bas je slatka žena, čak i da ima viška ne bi bilo strasno jer se tek porodila pre par meseci . Važno da je bebac tu !!!