Celebrity News

Dama se ne postaje, ona se rađa! Fotografija Marine Rajević Savić iz detinjstva uveriće vas koja unuka najviše liči na baku

Fotografija Marine Rajević Savić raznežila je mnoge

Dama se ne postaje, ona se rađa! Fotografija Marine Rajević Savić iz detinjstva uveriće vas koja unuka najviše liči na baku

Supruga legendarnog fudbalera Dušana Savića godinama oduševljava publiku putem malih ekrana, a kao autor i voditelj kultne emisije "Dok anđeli spavaju" osvojila je srca širokog auditorijuma naročito devedesetih i početkom dvehiljaditih kada je emisija bila na vrhuncu popularnosti. Ova dama od stila, u mladosti važila je za jedno od najlepših i najsofisticiranijih TV lica, a mnogi se slažu da je vremenom samo dobila na lepoti i šarmu te da svoje godine nosi dostojanstveno i damski. Ipak, kako je izgledala kao devojčica, retko ko je imao prilike da vidi, pa su se mnogi obradovali ugledavši fotografiju Marine Rajević Savić iz detinjstva.

Naime, brat popularne novinarke, Bojan Rajević podelio je na svom "Instagram" profilu emotivni prizor koji je pobrao mnogobrojne simpatije, a u kadru se uz oca Branislava nalazi Marina kao veoma mala. 

Pročitajte: Fotografija sa venčanja je dokaz ljubavi - I posle 39 godina braka Dule Savić i Marina Rajević podjednako zaljubljeni

 

 

Crno-bela fotografija nastala davnih dana otkriva da je Duletova supruga još kao devojčica posedovala specifičnu lepotu, otmenu crtu i držanje koja je i danas krasi. 

Pročitajte: Lepotica na baku - Stariji sin Duleta Savića i Marine Rajević pokazao ćerku, evo zašto svi pričaju o unuci slavnog para (FOTO)

 

 

Ova divna uspomena raznežila je mnoge koji su nizali mnoštvo lepih reči, a imajući u vidu da Marina koja je danas baka petoro unučića svoj prepoznatljiv osmeh ne skida sa lica, ne čudi činjenica da još uvek važi za jedno od omiljenih lica sa javne scene. 

Komentari (0)

Loading