Celebrity News

Zdravstveno stanje Kaline Kovačević opet zabrinulo Ljilju i Sinišu, ali tu je ON da odagna sve muke: Glumica otkrila ko je leči (FOTO)

Zdravlje Kaline Kovačević nekoliko puta bilo je ugroženo

Zdravstveno stanje Kaline Kovačević opet zabrinulo Ljilju i Sinišu, ali tu je ON da odagna sve muke: Glumica otkrila ko je leči (FOTO)

U toku obe trudnoće zdravlje Kaline Kovačević bilo je pod znakom pitanja. Prvi put nakon što je rodila ćerku Mionu, dobila je sepsu, a potom od ležanja u bolnici i vodu u kuku, zbog čega je iznova morala da uči da hoda. Drugo glumičino blagosloveno stanje takođe je bilo rizično. Morala je od prvog dana da miruje, a uprkos merama opreza mezimicu  Aniku rodila je dva meseca ranije i pravu psihičku torturu proživljavala gledajući je u inkubatoru.

Pročitajte: Samo što je obelodanila da se razvela Kalina Kovačević donela odluku da ne želi više da bude sama: Evo u čijem zagrljaju uživa (FOTO)

Instagram

 

Dosta je u prošlosti Kalina kuburila sa zdravljem, na svu sreću poslednjih godina u velikoj meri se to promenilo. Naučila je kako da pored svega što se oko nje događa i posla kojim se bavi, ostane mentalno zdrava, dok uporedo svoj organizam jača vitaminima i mineralima. Mada joj je imunitet odličan, nije ju zaobišao virus koji vlada, zbog čega je glumica završila u bolesničkoj postelji. Nedavno se ona odatle oglasila i uputila par reči pratiocima, koji su odmah zaključili da će zdravlje Kaline Kovačević ubrzo ponovo biti dobro, najpre jer ona sve čini da tako bude, sa druge strane jer ima odličnog saveznika koji se od nje ne odvaja.

Pročitajte: Nije ni slutila: Kalina se nasmejana pojavila na sceni i u prvom redu ugledala nju, suze radosnice (foto)

Instagram

 

Ćerka Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića pohvalila se fotografijom na kojoj je glavna zvezda kućni ljubimac, prekrasna crvena pudla.

- Kad si bolestan a ona se ne razdvaja od tebe - napisala je dramska umetnica, koja se po oporavku vraća u Narodno pozorište gde ima stalan repertoar i par odličnih predstava koje valja pogledati. Jedna od njih je svakako "Godine vrana" u kojoj tumači glavnu ulogu zajedno sa Petrom Strugarom.

Komentari (0)

Loading