Celebrity News

Posle razvoda od doktora Rekovića Kalina Kovačević prvi put u javnosti sa mlađom ćerkom: Mala Anika je kao šećer (FOTO)

Mlađa ćerka Kaline Kovačević posebna je u svakom smislu

Posle razvoda od doktora Rekovića Kalina Kovačević prvi put u javnosti sa mlađom ćerkom: Mala Anika je kao šećer (FOTO)

U vanbračnoj zajednici sa dokotrom Vladimirom Rekovićem, sa kojim se pre izvesnog vremena rastala, Kalina Kovačević dobila je naslednicu Aniku, koja je njen centar sveta, a u fokusu je i deke scenariste Siniše Kovačevića, bake glumice Ljiljane Blagojević i starije sestre Mione. Sve je podređenoj najmlađoj članici porodice i svaka želja joj se ispunjava bez mnogo polemike.

Pročitajte: Nova frizura Kaline Kovačević potpuno je promenila: Poznata glumica više ne izgleda isto (FOTO)

Ata Images

 

Mlađa ćerka Kaline Kovaćević posebna je u svakom smislu, a oni koji su imali prilike ranije da uživaju u njenom društvu tvrde da i energetski i po lepoti i šarmu dosta liči na mamu.

Pročitajte: Ovde ćerke Kaline Kovačević provode najlepše vikende: Zavirite u dom Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića (FOTO)

Ata Images

 

Malena Anika pre par dana izrazila je želju da poseti hipodrom, a budući da svi porodično vole životinje, generalno prirodu, ta želja joj je uslišena. Glumica i njena mlađa naslednica vreli letnji dan provele su uz konje ne beogradskom hipodromu, gde su od strane fotoreportera i uslikane.

Pročitajte:Nakon što je javno priznala da se po drugi put razvela Kalina Kovačević objavila lepe vesti: U njen život je uplovio ON (FOTO)

Ata Images

 

Na svega par slika, dovoljno da se zaključi kakav odnos gaje majka i ćerka, moglo se videti i da je Anika hiperaktivna, radoznala, vrlo samostalna devojčica, ali i u kojoj meri joj Kalina posvećuje pažnju i nastoji da odgovori na sve njene zahteve i pitanja.

Pročitajte: Nije ni slutila: Kalina se nasmejana pojavila na sceni i u prvom redu ugledala nju, suze radosnice (foto)

Ata Images

 

Mlađa ćerka Kaline Kovačević po mišljenju mnogih ima sve predispozicije da jednoga dana bude uspešna mlada dama, a ko zna možda joj se putevi ukrste sa mamom i bakom, te postane glumica.

Komentari (0)

Loading