Celebrity News

Marija Šerifović na putu da postane najbolja beogradska riba! Na ovaj korak navela ju je LJUBAV...prema OVOJ LEPOTICI (FOTO)

Izgled Marije Šerifović kojim se pohvalila oduševio je javnost

Marija Šerifović na putu da postane najbolja beogradska riba! Na ovaj korak navela ju je LJUBAV...prema OVOJ LEPOTICI (FOTO)

Pevačica koja oduševljava svojim vokalnim sposobnostima iako nikada nije akcenat stavljala na fizički izgled te otvoreno govorila o borbi sa kilogramima i koliko joj treninzi teško padaju, sada je rešila da uvede određene promene u svoj dosadašnji način života što je naravno i dovelo do rezultata. Izgled Marije Šerifović kojim se pohvalila na društvenim mrežama sada je glavna tema u javnosti.

Naime, Marija je sa svojim "Instagram" pratiocima podelila kratak video snimak na kojem je uočljivo da je izmorena od treninga te da se posvećeno pridržava plana koji joj kako se čini ne pada nimalo lako.

Pročitajte: Vreme je za promene, raskidamo! Marija Šerifović jasno i glasno stavila do znanja da je kraj (FOTO)

Instagram printscreen

 

- Trening dan treći! Bliži se smak sveta - šaljivo je prokomentarisala omiljena muzička zvezda dok su se komplimenti neprestano nizali i svi hvale izgled Marije Šerifović te joj pružaju podršku da izdrži i istraje u svojim namerama. Velikog udela što je Mara korigovala ishranu i počela drastično da gubi kilograme ima i njena prijateljica, nutricionistkinja Ana Petrović koja joj daje najveći podsticaj i podršku.

Pročitajte: Fotografija Marije i Verice Šerifović sa mora srušila internet - Evo kako majka i ćerka izgledaju na plaži

Ata Images

 

Da je već na pola puta od ostvarenja cilja imali smo prilike da vidimo pre nekoliko dana kada se pojavila na snimanju novih epizoda muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a tom prilikom pevačica je otkrila da bi volela još kog kilograma da se oslobodi:

Pročitajte: Verica mora da prihvati Marijinu devojku - Saša Vidić otkrio šta se dešava u odnosima poznate majke i ćerke

Ata Images

 

- Smršala sam pet kilograma i potrebno mi je još toliko da mogu ispočetka da jedem. Generalno jedem normalno, kao i svi, pojedem nekada nešto kvalitetno, a nekada i neko smeće. Jako je teško i nedostaje mi hrana, ali kao osoba koja puni uskoro 38 godina, iako ne izgledam i ne ponašam se tako, vreme je da svoj organizam stavim u punu funkciju i da se spremim za nove pesme, album i novu turneju. Odatle zapravo želja da vodim računa šta jedem - objasnila je u svom stilu za "Grand Online".

Komentari (0)

Loading