Celebrity News

Vreme je za promene, raskidamo! Marija Šerifović jasno i glasno stavila do znanja da je kraj (FOTO)

Marija Šerifović raskid potvrdila na društvenim mrežama

Vreme je za promene, raskidamo! Marija Šerifović jasno i glasno stavila do znanja da je kraj (FOTO)

Otkako je otkrila da je gej orijentacije Marija Šerifović intimu krije kao zmija noge. Godinama unazad nemoguće je doznati ko je njeno rame za plakanje, osoba kraj koje se ujutru budi i mami joj osmeh na lice, a u intervjuima namerno ili ne na pitanja o emotivnom statusu često izbegava da da odgovor. Neretko se moglo pročitati da je pevačica i sama, što u većini slučajeva nije bilo istina, ipak o tome kome izjavljuje ljubav i sa kim planira budućnost znali samo oni najbliži njenom srcu. Dok je s jedne strane emotivne partnerke tajila, Marija Šerifović raskid je pak s druge strane javno objavila, što je mnoge začudilo.

Pročitajte: Verica mora da prihvati Marijinu devojku: Saša Vidić otkrio šta se dešava u odnosima poznate majke i ćerke

Instagram

 

Na ovaj potez pobednica Eurosonga za 2007. godinu odlučila se jer je reč o raskidu poslovne saradnje i nema veze sa njenom privatnošću. Naime, Marija je godinama poverenje poklonila jednom timu, ali kako je došlo vreme za novi album i izazove odlučila je da ekipu promeni, o čemu je i javnost obavestila.

- Nove obaveze i ciljevi zahtevaju brojne promene. Kao i u svakom odnosu, pa i u profesionalnom, putevi se razilaze. Želim da vas obavestim da posle šest godina uspešne saradnje nastavljam svoj profesionalni put sa novim saradnicima a pre svega menadžmentom - napisala je zvezda.

Pročitajte: Fotografija Marije i Verice Šerifović sa mora srušila internet: Evo kako majka i ćerka izgledaju na plaži

Instagram

 

Marija Šerifović raskid saradnje obavila je u zdravom, mirnom tonu, čemu svedoči to što se na bezrezervnoj podršci zahvalila starom timu i za sam kraj, u produžetku poruke, dodala srce.

Da li će nova saradnja pevačici doneti jednako uspeha kao prethodna vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading