Celebrity News

OKRŠAJ u porodici Petra i Igora Benčine: Tašte poznatih glumaca izazvale potres

Petar i Igor Benčina - prvi javni okršaj

OKRŠAJ u porodici Petra i Igora Benčine: Tašte poznatih glumaca izazvale potres

Divno su svoje živote uredili Petar i Igor Benčina. Mnogi im mogu pozavideti na profesionalnom izboru, gde su se obojica pokazali odlično, a dosta njih bi reklo da su imali sreće i po pitanju emotivnih partnerki. Tamara Dragičević, Petrova supruga sa kojom on ima dvoje dece Lazara i Stašu telantovana je, lepa i uzorna mlada žena, dok ni Marta Bjelica, glumica koju je Igor odabrao za svoju ljubav, u tom pogledu nema mana.

Pročitajte: Pričalo se da u poslednje vreme Petar i Igor Benčina nisu u dobrim odnosima, a sada je stigla potvrda (FOTO)

Instagram

 

Braća Benčina mogu se pohvaliti lepim i skladnim životima iza kojih, zaključuje se, nadasve stoje njihovi roditelji, koji su ih vaspitali u skladu sa pravim vrednostima, te su se obojice upravo njih držali kada je trebalo da prave najvažnije izbore. Budući da su izašli iz porodica za primer, nije ni čudo što su za emotivne partnerke odabrali devojke koje potiču iz istih, a koje su prevashodno vaspitale kvalitetne žene. 

Pročitajte: Kakvu ženu imaš! Petar Benčina i Tamara Dragičević stigli u Banjaluku, javnost ne prestaje da priča o NJOJ (FOTO)

 

 

Tašta Petra Benčine osoba je na koju se dramski umetnik i njegova supruga najviše oslanjaju po pitanju odgajanja dece, stoga se o njoj od glumca mogu čuti samo reči hvale. O Igorovoj tašti koja je frizerka nije se mnogo znalo donedavno kada je Marta Bjelica po prvi put objavila fotografiju porodičnog okupljanja.

Pročitajte: Gde god krenu, prijatelji kod njih svrate: Tamara i Petar napravili su od stana pravi raj, omiljeno mesto za uživanje i druženje (foto)

Instagram

 

 

Pratioci braće Benčina odmah su krenuli da komentarišu čija je tašta lepša i uglednija, a evo fotografije pa vi prosudite sami?

Komentari (0)

Loading